fbpx Tips για πόδια που δείχνουν πιο ψηλά | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Tips για πόδια που δείχνουν πιο ψηλά

Τα μακρυά πόδια είναι ένα χαρακτηριστικό, που αρέσει πολύ σε άνδρες και γυναίκες και βοηθούν στην ανάδειξη πολλών ρούχων. Μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα όμως κι όχι στη Σουηδία ας δούμε πως μπορούν τα ρούχα και τα αξεσουάρ να αναδείξουν τα πόδια μας και να τα κάνουν να δείχνουν μακρύτερα απ’ ότι είναι...

 

Ένα πρώτο tip είναι να φοράτε κολάν με ψηλοτάκουνα. Ο συνδυασμός αυτός κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει ιδιαίτερα ψηλόλιγνη και αναδεικνύει τα πόδια σας, κάνοντάς σας να μοιάζετε ψηλότερη. Αν τα κολάν δεν είναι του στιλ σας ή δεν νιώθετε άνετα, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα cigarette παντελόνι ή αν έχετε κάποια παραπάνω κιλά μπορείτε να επιλέξετε μια παντελόνα ή μια ολόσωμη φόρμα ψηλόμεση σε ίσια φαρδιά γραμμή, που θα δημιουργήσει την ίδια αίσθηση στο μάτι.

 

Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε ρούχα που κόβουν το σώμα σας σε λάθος σημεία όπως είναι τα κάπρι παντελόνια ή φούστες που φτάνουν στο ύψος της γάμπας και κυριολεκτικά κόβουν το πόδι σας. Αντίθετα προτιμήστε κοντές φούστες και σορτς φορεμένα με τακούνι. Αν ο σωματότυπό σας το επιτρέπει δοκιμάστε κάτι ψηλόμεσο με κολλητό τοπ, συνδυασμός που θα κάνει τη φιγούρα σας να έχει μια συνέχεια και θα δώσει την αίσθηση ότι τα πόδια σας είναι μακρύτερα.

 

Έχετε στο νου σας, ότι όπως δεν πρέπει να φοράτε ρούχα που κόβουν το σώμα σας σε περίεργα σημεία, έτσι δεν πρέπει να φοράτε και παπούτσια με περίεργα δεσίματα, πιο ψηλά στο πόδι σας. Μια κλασική γόβα, ιδιαίτερα με πιο στρογγυλή μύτη ή ένα παπούτσι με λουράκι κοντά στον αστράγαλο κι όχι πιο ψηλά στο κουντεπιέ ή στην γάμπα είναι πιο ενδεδειγμένες επιλογές.

 

Μπορεί να μη γεννηθήκαμε με αναλογίες μοντέλου και πόδια λαμπάδα αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που αξίζει είναι να νιώθουμε όμορφα και να κάνουμε επιλογές που αναδεικνύουν  τα δυνατά σημεία, που όλες ανεξαιρέτως διαθέτουμε. Οι ενδυματολογικές επιλογές και η μόδα είναι απλά εργαλεία για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς και όχι πρότυπα που μας «κλειδώνουν» και πρέπει να ακολουθούμε κατά γράμμα. Δεν υπάρχουν πρότυπα ομορφιάς, στα οποία πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθούμε, γιατί είναι η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας που την κάνει να ξεχωρίζει!

Category: