fbpx Street Style εύκολα κι απλά | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Street Style εύκολα κι απλά

Το λεγόμενο Street Style είναι ένα αγαπημένο, καθημερινό look, το οποίο υιοθετούν ακόμα και αστέρες του Hollywood . Πολύ συχνά βλέπουμε περιοδικά της μόδας να αναφέρονται στο street style, να μας δείχνουν παραδείγματα και να προβάλουν διασημότητες  που το λανσάρουν επιτυχημένα. Είναι τελικά τόσο δύσκολο να το εντάξουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας; Η απάντηση είναι όχι και θα σας προτείνουμε 4 κομμάτια, που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας street style.

 

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από κάτω προς τα πάνω. Φέτος είναι πολύ στη μόδα τα sneakers, ειδικά αυτά τα κλασικά λευκού χρώματος. Ξέρετε εσείς… Μιας και πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο ξεκίνησε να λανσάρεται χρόνια πριν, σας προτείνουμε να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας και κρατήστε το για όσο αντέξει, πιστέψτε μας, αντέχει πολύ.

 

Συνεχίζουμε με το παντελόνι. Το κομμάτι-κλειδί για φέτος είναι ένα κολάν δερματίνη. Μπορείτε πραγματικά να το φορέσετε με τα πάντα και να δώσετε το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας. Εννοείται ότι μπορείτε να το φοράτε στην καθημερινότητά σας και όχι μόνο για τη βραδινή σας έξοδο και μάλιστα με τον τρόπο που σας προτείνουμε να το φορέσετε, θα έχετε ένα 100% επιτυχημένο στιλ. Μάλιστα είναι πολύ της μόδας ο συγκεκριμένος συνδυασμός δερματίνης με τα λευκά σας αθλητικά δερμάτινα παπούτσια, οπότε τολμήστε το!

 

Προχωρώντας προς τα πάνω, μπορείτε να φορέσετε ένα απλό μπλουζάκι λευκό ή εκρού. Μιας κι έχετε δώσει έμφαση στο παντελόνι, θέλετε κάτι απλό έτσι ώστε να κρατήσετε το look σε ήπιους τόνους, μιας και θέλετε να το φορέσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δε σημαίνει, ότι θα μείνουμε εδώ.

 

Για να αποκτήσει ενδιαφέρον το στιλ σας θα του προσθέσουμε ακόμα ένα layer. Μπορείτε, λοιπόν, πάνω από το μπλουζάκι να φορέσετε μια όμορφη εμπριμέ ζακέτα με κρόσσια –τα οποία είναι πολύ στη μόδα φέτος- και να κάνετε την εμφάνισή σας λιγάκι πιο «ψαγμένη».

 

Τα κομμάτια προστέθηκαν και συμπληρώνουν πλέον το αγαπημένο street style look πολλών αστέρων, το οποίο μπορείτε να υιοθετήσετε και να κάνετε τη διαφορά. Το καλό είναι, πως το καθένα από τα παραπάνω ρούχα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα κι έτσι αν δεν έχετε κάποιο από αυτά κι αποφασίσετε να το αγοράσετε, σίγουρα θα μπορέσετε να το αξιοποιήσετε με πάρα πολλούς τρόπους. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε ιδέες, βάλτε κι εσείς την καλή σας διάθεση και υποστηρίξτε όποιο στιλ θέλετε!