fbpx Off-the-shoulder tops | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Off-the-shoulder tops

Στα προηγούμενα blog posts είδαμε τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2016 και μέσα σε αυτές είναι και τα off-the-shoulder μπλουζάκια. Οι μεγάλοι οίκοι έχουν δημιουργήσει ευρεία γκάμα επιλογών και όλα δείχνουν πως τα μπλουζάκια με τους ώμους έξω θα αγαπηθούν όσο τίποτα.

 

Τα off-the-shoulder tops μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα και σχέδια, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Μια αρκετά θηλυκή επιλογή είναι τα εν λόγω tops με δαντέλα. Μια ακόμα επιλογή που συνδυάζει δύο τάσεις είναι τα off-the-shoulder tops σε μαρινιέρα ή μπορείτε επίσης να βρείτε crop-top με έξω τους ώμους, που επίσης συνδυάζει δύο τάσεις. Ο συνδυασμός τάσεων σε ένα ρούχο μπορεί να το κάνει πολύ ενδιαφέρον αλλά πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο στιλ και τον  σωματότυπό μας.

 

Για παράδειγμα, ένα ρούχο που θα συναντήσετε πολύ φέτος είναι το off-the-shoulder top με βολάν. Πρόκειται για δύο τάσεις ενσωματωμένες σε ένα ρούχο. Ωστόσο, είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί πιο δύσκολα από γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, καθώς τους προσθέτει όγκο στο πάνω μέρος του σώματος. Γενικά, τα off-the-shoulder μπλουζάκια, προτείνεται να φοριούνται με strapless σουτιέν, έτσι ώστε το σύνολο να αφήνει εντελώς ακάλυπτους τους ώμους. Αν όμως έχετε μεγάλος στήθος και θέλετε καλύτερη στήριξη επιλέξτε ένα σουτιέν στο ίδιο χρώμα με τη μπλούζα.

 

Γενικά τα μπλουζάκια αυτά προτείνουμε να τα φοράτε με τα μαλλιά σας πιασμένα, έτσι ώστε να αναδεικνύεται ο λαιμός σας και να φαίνεται μακρύτερος. Αυτό που μας αρέσει πολύ με τα off-the-shoulder μπλουζάκια είναι ότι πρόκειται για κομμάτια που τονίζουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας με πολύ διακριτικό τρόπο και δίνουν στο σύνολο έναν ιδιαίτερα ρομαντικό χαρακτήρα. Αποκτήστε κι εσείς ένα off-the-shoulder top και είναι σίγουρο πως θα σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι, είτε το φορέσετε με το σορτς σας είτε με το τζιν που δε μπορείτε να αποχωριστείτε, ακόμα και με την αγαπημένη σας φούστα!