fbpx Must-have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Must-have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Μπορεί ο καιρός να έχει γυρίσματα, όμως βρισκόμαστε ήδη στα μισά του μήνα. Γιατί, λοιπόν, να μην ξεκινήσουμε σιγά σιγά να προετοιμάζουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα αγοράζοντας κάποια key-pieces; Ας δούμε, τι προτάσσει η μόδα για τη φετινή άνοιξη, για να παίρνουμε ιδέες…

 

Πρώτο must have της άνοιξης και του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από την αγαπημένη μας, κλασική μαρινιέρα. Μα φούστα, μα μπλούζα τη μαρινιέρα την αγαπάμε, όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε. Είναι μια πολύ κλασική επιλογή και μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πολλά ρούχα, οπότε πρόκειται για καλή “επένδυση” αν αποφασίσουμε να την εντάξουμε στην ντουλάπα μας.

 

Φέτος τα παντελόνια καμπάνα κάνουνε δυναμικό come back! Η μόδα των ‘60s-’70s είναι πραγματικά αγαπημένη και κάθε τόσο κάνει την επανεμφάνιση της στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων μόδας. Φέτος τα παντελόνια σε στιλ καμπάνα θα φορεθούν πολύ, σε διάφορα χρώματα, ακόμα και σε εμπριμέ σχέδια. Οπότε αν είστε fan θα έχετε ευρεία γκάμα επιλογών για να αποκτήσετε το κομμάτι που σας εμπνέει.

 

Μια άλλη τάση, ρομαντική θα λέγαμε, είναι και τα μπλουζάκια με τους ώμους έξω. Θα φορεθούν πολύ είτε πρόκειται για εφαρμοστά, είτε σε άνετη γραμμή με λάστιχο ή διαφάνειες. Το σημείο αυτό του γυναικείου σώματος είναι πολύ όμορφο και αξίζει να φοράμε ρούχα που το αναδεικνύουν.

 

Τη δαντέλα την αγαπήσαμε πολύ το φετινό χειμώνα και δε θα μπορούσαμε παρά να την εντάξουμε και στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας. Είτε πρόκειται για τοπ με λεπτομέρειες από δαντέλα, είτε για φορέματα, είτε για φούστες με δαντέλα αξίζει να έχετε ένα τέτοιο κομμάτι, το οποίο προσδίδει φινέτσα και αποθεώνει τη θηλυκότητα.

 

Φυσικά αυτές είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις για τη φετινή άνοιξη. Πρόκειται για ρούχα που θα φορέσετε και το καλοκαίρι, ακόμα και στις αρχές του φθινοπώρου, με τον καιρό που έχουμε στην Ελλάδα, οπότε έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να βάλετε σιγά σιγά μερικά από αυτά τα κομμάτια στη ντουλάπα σας. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνει κι επισήμως η άνοιξη κι ελπίζουμε ο καιρός να μας κάνει το χατήρι!