fbpx Must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, τα πρώτα κύματα καύσωνα έφτασαν και αυτό που χρειαζόμαστε είναι ρούχα αεράτα, με ζωντανά χρώματα, που τόσο μας φτιάχνουν τη διάθεση! Είναι περίοδος εκπτώσεων, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσουμε ό,τι μας λείπει. Τι πρέπει όμως να περιέχει μια ντουλάπα, για να μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι έχει ό,τι μας χρειάζεται;

Η ανάγκη νούμερο ένα είναι να νιώθετε άνετα στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στην παραλία! Για να μη πολυσκέφτεστε  ποιο σορτς να διαλέξετε για να ταιριάζει με το μπλουζάκι, η λύση είναι ένα αέρινο φορεματάκι ή μπλουζοφόρεμα. Φοριέται εύκολα, πλένεται ακόμα πιο εύκολα, το βρίσκεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια, κι αν μετά καταλήξεις σε κάποιο ταβερνάκι ή για καφέ θα δείχνεις όμορφη και αεράτη.

Ανάγκη νούμερο δύο. Ακόμα κι αν ως τώρα μπορούσατε να ανεχθείτε το τζιν παντελόνι σας μάλλον τώρα αυτό είναι αδύνατον. Χρειάζεστε, λοιπόν, τουλάχιστον ένα σορτς που αναδεικνύει τα ωραία και μαυρισμένα σας πόδια! Το σορτς , είτε μονόχρωμο είτε εμπριμέ, είναι μια safe λύση τόσο για μια βόλτα για καφέ όσο και για μια βραδινή έξοδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδυάσετε με ένα ωραίο t-shirt απλό ή με τύπωμα, κοντό ή ασύμμετρο, με εσπαντρίγιες ή τακούνια και χαλαρά κοσμήματα, για να πετύχετε την εμφάνιση που θέλετε ανάλογα με την έξοδό σας.

Αν ο καιρός στο νησί και τα μελτέμια σας προβληματίζουν, τότε καλό θα είναι να έχετε ένα ethnic τουνίκ ή ένα πόντσο με κρόσσια, τα οποία θα μπορέσετε να ρίξετε ανά πάσα στιγμή στους ώμους σας. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να έχετε ένα προσεγμένο στιλ με ethnic ή boho στοιχεία, αποφεύγοντας έτσι τετριμμένες λύσεις όπως το τζιν μπουφανάκι που συνήθιζε να συντροφεύει τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια σας.

Αν πάλι τα κοντά ρούχα δε σας ενθουσιάζουν και τόσο ή θέλετε να κάνετε μια πιο chic και προσεγμένη εμφάνιση, τότε επιβάλλεται να έχετε στη ντουλάπα σαςμια αέρινη εμπριμέ παντελόνα ή μια μακριά φούστα, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε άφοβα με ένα μονόχρωμο τοπ κι ένα ωραίο κόσμημα.

Μην ξεχνάτε ότι η ποιότητα δεν βρίσκεται στην ποσότητα. Για τον λόγο αυτό φροντίστε να έχετε στη ντουλάπα σας τα κομμάτια-κλειδιά που χρειάζονται και συνδυάστε τα σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για κομψές εμφανίσεις, που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Category: