fbpx It’s maxi, it’s in fashion always! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

It’s maxi, it’s in fashion always!

 

Οι λόγοι που αγαπάμε τα μάξι φορέματα είναι πολλοί. Καταρχάς είναι άνετα, φοριούνται κάθε ώρα και στιγμή, από το γραφείο ή την παραλία μέχρι τον καφέ και τη βραδινή έξοδο. Επίσης, είναι άνετα, κάνουν τη σιλουέτα μας να δείχνει μακριά και λεπτή και καλύπτουν τυχόν ατέλειες που μπορεί να έχουμε. Θέλετε κι άλλους λόγους;

 

Οι επιλογές είναι πολλές, διαλέξτε το κατάλληλο μάξι φόρεμα και νιώστε απίστευτα στιλάτη ή αφόρητα θηλυκή!

 

Μια από τις κλασικές επιλογές είναι ένα μάξι ριγέ φόρεμα. Όταν οι ρίγες του είναι πιο χοντρές κι έχουν μια πιο κάθετη φορά, τότε αγκαλιάζουν υπέροχα το κορμί σας και αναδεικνύουν τις καμπύλες σας χωρίς να σας παχαίνουν. Αν το φόρεμα έχει κι ενδιαφέρουσα πλάτη, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων.

 

Μια πολύ δροσερή επιλογή είναι ένα εμπριμέ strapless με tropical prints. Σε ριχτή γραμμή σας χαρίζει άνεση και αέρα και κάνει τη σιλουέτα σας να μοιάζει ψηλόλιγνη. Μια τέτοια επιλογή θα μπορούσε να φορεθεί όλη την ημέρα, ανάλογα και με το παπούτσι που θα το συνδυάζατε.

 

Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα μακρύ φόρεμα για βραδινή έξοδο, τότε μπορεί η λύση να είναι ένα φόρεμα σε animal print, άνετο σε ίσια γραμμή και χαμηλή πλάτη, έτσι ώστε φορώντας ένα χρυσό σανδάλι να κάνετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Αν πάλι το στιλ σας είναι πιο χαλαρό, μπορείτε να διαλέξετε ένα μακρύ φόρεμα με διαφάνεια σε ζωντανά χρώματα και σχέδια, που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

 

Αν το στιλ σας είναι πιο εναλλακτικό, τότε θα μπορούσατε να φορέσετε ένα ωραιότατο καφτάνι, για πιο ethnic look. Με ένα δέσιμο στη μέση και ανοίγματα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα μάξι φορέματα.

 

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σας, σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που θα μπορούσαν να καλύψουν το γούστο σας. Τα μάξι φορέματα είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα, διαλέξτε τα σωστά αξεσουάρ κι ένα παπούτσι που να σας κάνει να νιώθετε άνετα και δώστε άλλο αέρα στις εμφανίσεις σας. Είτε πάτε εκδρομή για τον τελευταίο, ίσως, καύσωνα του καλοκαιριού, όπως προβλέπει η ΕΜΥ, είτε μείνετε στην πόλη φορέστε την καλοκαιρινή σας διάθεση και θα περάσετε υπέροχα!

 
Category: