fbpx Cropped παντελόνι | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Cropped παντελόνι

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες από τις τάσεις της μόδας μας αρέσουν και θα θέλαμε να τις εντάξουμε στο στιλ μας αλλά δεν ξέρουμε πως. Μια από τις φετινές τάσεις είναι και τα cropped παντελονια, που θα δείτε να κάνουν την εμφάνισή τους τη φετινή άνοιξη.

 

Με τι μπλουζάκια και τι παπούτσι, όμως, μπορούμε να συνδυάσουμε τα cropped παντελόνια μας;

 

Ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω. Ένας casual συνδυασμός που θα δείτε να “φοριέται” πολύ είναι τα λευκά sneakers, με τα οποία μπορείτε άφοβα να φορέσετε αυτό το είδος παντελονιού. Ειδικά αν από πάνω φορέσετε ένα oversized t-shirt, θα έχετε επιτύχει το απόλυτο street style look. Αν αντί για το λευκό αθλητικό παπούτσι, φορέσετε μια γόβα σε nude αποχρώσεις, τότε το look σας θα παραπέμπει σε ανδρόγυνο και θα κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψυλόλιγνα.

 

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε το cropped παντελόνι σας είναι να το συνδυάσετε με ένα κολλητό μπλουζάκι κι ένα σακάκι από πάνω. Επιστρατεύστε και τα μποτάκια στο ύψος του αστραγάλου, που κατά πάσα πιθανότητα αποκτήσατε τον φετινό χειμώνα, και είστε έτοιμη να κλέψετε τις εντυπώσεις. Μια άλλη πολύ κομψή εναλλακτική για πανωφόρι είναι ένα παλτό, που θα σας κάνει να δείχνετε πιο εντυπωσιακή.

 

Μια πιο τολμηρή επιλογή είναι και τα cropped tops, που όμως ταιριάζουν πολύ όμορφα με αυτό το είδος παντελονιού. Αν δυστάζετε όμως να βγάλετε την κοιλίτσα έξω, μπορείτε εξίσου κομψά να φορέσετε ένα oversized πουλόβερ. Τα oxford shoes που είναι πολύ στη μόδα φέτος, είναι η κατάλληλη επιλογή για να εξισορρπήσετε κάπως το look και να του δώσετε μια πιο ανδρόγυνη πινελιά.

 

Ελπίζουμε να σας δώσαμε αρκετές ιδέες, έτσι ώστε τη φετινή άνοιξη να μαγνητίσετε τα βλέμματα όλων, επιλέγοντας βέβαια κάτι που προσεγγίζει πιο πολύ στο προσωπικό σας στιλ. Υιοθετήστε το look που σας αρέσει και που μπορείτε να το υποστηρίξετε και εμπνευστείτε από όσα η μόδα σας προτείνει. Ο Μάρτιος μπήκε και είναι...σα να μπαίνει η Άνοιξη!