fbpx 5+1 τρόποι για να φορέσετε το τζιν σας | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

5+1 τρόποι για να φορέσετε το τζιν σας

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη του Μαΐου, ωστόσο ακόμα ο καιρός δεν έχει αποφασίσει να κάνει την οριστική μετάβαση στο καλοκαίρι. Ως εκ τούτου πολλές γυναίκες δεν είναι έτοιμες να αποχωριστούν το τζιν παντελόνι τους, έχουν όμως βαρεθεί να φορούν τα ίδια και τα ίδια. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να φορέσετε το τζιν παντελόνι σας.

 

Ένα τρόπος να φορέσετε το τζιν παντελόνι σας και να είστε στη μόδα,  είναι με off-the-shoulder top. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα μπλουζάκια με έξω τους ώμους έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι και είναι τόσο ευκολοφόρετα, που σίγουρα σε συνδυασμό με το τζιν σας, θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Σκεφτείτε επίσης να τα συνδυάσετε με δετά, flat πέδιλα που είναι επίσης πολύ στη μόδα αυτό το καλοκαίρι και είναι ιδιαίτερα άνετα και κομψά.

 

Μία ακόμα επιλογή, που συνδυάζεται εξαιρετικά με τζιν παντελόνι, είναι τα crop top μπλουζάκια. Φορέστε ένα λευκό crop top, συνδυάστε το με τα λευκά σας sneakers ή με πάνινα λευκά παπούτσια με ψάθινο πάτο εσπαντρίγιας και το στιλ σας αυτομάτως θα αποκτήσει έναν πιο καλοκαιρινό χαρακτήρα.

 

Τα φλοράλ μπλουζάκια είναι επίσης ιδανικά για να τα συνδυάσετε με τζιν παντελόνι. Ειδικά μιας και πρόκειται για μια πιο έντονη επιλογή, είναι καλύτερο να το συνδυάσετε με κάτι απλό από κάτω, όπως είναι το τζιν, έτσι ώστε να μην έχετε πολύ φορτωμένο look. Ένας ακόμα συνδυασμός που θα μπορούσατε να κάνετε, και είναι αρκετά προφανής, είναι να φορέσετε το τζιν σας με μια ανάλαφρη ριγέ μπλούζα. Έτσι αυτομάτως το όλο σύνολο θα αποκτήσει έναν πιο καλοκαιρινό αέρα.

 

Για ένα άκρως καλοκαιρινό look επιλέξτε να φορέσετε το τζιν παντελόνια σας με ένα μπλουζάκι σε έντονο χρώμα, όπως είναι το κοραλί, που παραπέμπει απευθείας στο καλοκαίρι. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το τζιν σας με ένα lingerie top και να δέσετε ένα φουλάρι στη μέση, δίνοντας μια πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στο ντύσιμό σας.

 

Προφανώς, οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με το τζιν παντελόνι μας είναι αμέτρητοι, γι’ αυτό άλλωστε και το αγαπάμε! Εμείς, όμως, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες, για να το δώσετε μια πιο καλοκαιρινή νότα. Οι ζεστές ημέρες πλησιάζουν, οπότε χαρείτε το τζινάκι σας, όσο περισσότερο μπορείτε!