fbpx 5 Ρούχα Για Πλούσιες Καμπύλες | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

5 Ρούχα Για Πλούσιες Καμπύλες

Παλαιότερα τα πρότυπα της μόδας ήθελαν τις γυναίκες αδύνατες, σε σημείο ανορεξίας, με σώματα που σε τίποτα δεν θύμιζαν την εικόνα μιας υγιούς γυναίκας, που αγαπάει τον εαυτό της. Ευτυχώς το τοπίο φαίνεται πλέον να αλλάζει, οδεύοντας σε πιο υγιή πρότυπα, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο τη σημερινή γυναίκα. Αν λοιπόν η φύση σε έχει προικίσει με όμορφες καμπύλες, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αναδείξεις!

 

Εμείς θα σου πούμε μερικά must have κομμάτια για γυναίκες με καμπύλες ή αλλιώς enjoy your curves!

 

Ψηλόμεσες φούστες ή Παντελόνια: Ξεκινάμε από το κάτω μέρος του σώματος και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα παντελόνια ψηλόμεσα ή αντίστοιχες φούστες, καθώς δίνουν ύψος στο σώμα σας και αν τα επιλέξετε σε ίσια γραμμή, θα κρατήσουν σε ιδανική ισορροπία τη φιγούρα σας.

 

Pencil φούστες: Μπορεί πολλές από εσάς να φοβάστε τις pencil φούστες, γιατί σας φαίνονται πολύ στενές και διαγράφουν την κάθε λεπτομέρεια. Ισχύει λοιπόν ακριβώς το αντίθετο. Τι πιο όμορφο από ένα σώμα με καμπύλες, οι οποίες διαγράφονται από μια pencil φούστα; Πιστέψτε μας, το ρούχο αυτό δε μπορεί να «δείξει» αν η γυναίκα που το φορά δεν έχει καμπύλες. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα το λατρέψετε.

 

Ζακέτα ή γιλέκο: Αν κάποιοι επιπλέον πόντοι στην περιοχή της κοιλιάς ή στην περιφέρεια σας προβληματίζουν, τότε δεν έχετε παρά να φορέσετε μια ζακέτα ή ένα γιλέκο, που θα κλέψει τα βλέμματα από αυτό το σημείο. Επίσης, με αυτό τον τρόπο θα έχετε επιτύχει να βάλετε ένα επιπλέον layer στην εμφάνισή σας, κάνοντάς την ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!

 

Φουστάνια με δέσιμο στη μέση: Τα φουστάνια που είτε έχουν κάποιο δέσιμο ή σούρα στη μέση είναι ό,τι πιο όμορφο και θηλυκό. Γνωστά και ως wrap dresses «τυλίγουν» αρμονικά το σώμα σας και δίνουν σχήμα στη σιλουέτα σας, καθώς «αγκαλιάζουν» τη μέση σας και αναδεικνύουν κομψά το μπούστο σας.

 

Crop top μπλούζες ή πουλόβερ: Πράγματι τα crop tops, στο ύψος του αφαλού, αν συνδυαστούν με ψηλόμεση φούστα ή παντελόνι, όπως προαναφέραμε, τότε θα δείξουν πολύ όμορφα επάνω σας, θα προσδώσουν ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας και θα φέρουν σε ισορροπία τις αναλογίες σας.

 

Η μόδα έχει πλέον αγαπήσει τις καμπύλες σου, κάνε κι εσύ το ίδιο!