fbpx 5 βραδινές επιλογές για να λάμψετε | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

5 βραδινές επιλογές για να λάμψετε

Ο Δεκέμβριος μπήκε και τα βραδινά καλέσματα θα αρχίσουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Όση χαρά κι αν μας γεμίζουν οι γιορτές και οι βραδιές με φίλους, άλλο τόσο προβληματιζόμαστε με το τι θα φορέσουμε πάλι. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της έχει συμβεί να ανοίξει τη ντουλάπα και να νιώσει πως έχει φορέσει τα πάντα. Έτσι λοιπόν αξίζει, ημέρες που έρχονται, να αποκτήσουμε  κάποια κομμάτια τα οποία είναι όμορφα, κομψά, μπορούν να “κλέψουν την παράσταση” και κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ για να τα κάνουμε δικά μας!

 

Οι βραδινές αυτές επιλογές υπάρχουν, βασίζονται στο πάντα διαχρονικό μαύρο και σας τις παρουσιάζουμε.

 

Πρώτα θα ξεκινήσουμε από ένα κομμάτι- κλειδί, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με πληθώρα ρούχων και αυτό δεν είναι άλλο από ένα μαύρο κορμάκι - δερματίνη. Ένα τέτοιο κορμάκι μπορείτε να το φορέσετε με φούστα pencil, με παντελόνι υφασμάτινο ακόμα και με τζιν παντελόνι για πιο απλές εξόδους. Με γραμμή που κολακεύει το σώμα, θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε τα βλέμματα.

 

Επόμενη επιλογή, ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι μια κοντή σατέν μαύρη φούστα. Το μαύρο σατέν είναι ένα ύφασμα εξαιρετικά κομψό και ταυτισμένο με “καλές εμφανίσεις”, ενώ το μήκος της φούστας θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα πόδια σας, προσδίδοντας το κάτι παραπάνω μέσα από το παιχνίδισμα που κάνει το βολάν.

 

Αν αγαπάτε τα φουστάνια, τότε μπορείτε να επενδύσετε σε ένα φόρεμα μαύρο με ντραπέ μπροστά και δαντέλα στην πλάτη. Το φόρεμα αυτό έχει αεράτη γραμμή, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα φορώντας το. Αν πάλι προτιμάτε τα πιο εφαρμοστά ρούχα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε ένα κολλητό μαύρο φόρεμα με δαντέλα μπροστά σε σχήμα καρδιάς, καθώς επίσης και στην πλάτη, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα σας τόσο-όσο…

 

Για εσάς που λατρεύετε τις πιο “grande” εμφανίσεις η ιδανική επιλογή είναι ένα maxi μαύρο φόρεμα με ωραία κοψίματα, ανοίγματα και λεπτομέρειες από δαντέλα, που αποτελεί το απόλυτο must του φετινού χειμώνα. Το καλό με τα maxi φορέματα είναι ότι κάνουν την κορμοστασιά να δείχνει ψηλόλιγνη, καλύπτουν τις όποιες ατέλειες και δίνουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

 

Ελπίζουμε ότι ανάμεσα στις πέντε αυτές επιλογές θα βρείτε αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει ή έστω θα πάρετε ιδέες για το τι θα μπορούσατε να φορέσετε σε μια ανάλογη περίσταση. Μία επιτυχημένη εμφάνιση δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα και ακριβή. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται για να κλέψετε τις εντυπώσεις είναι να «φορέσετε» το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και να γεμίσετε αυτοπεποίθηση ό,τι κι αν φοράτε!!

Category: