fbpx Όλα Του Γάμου Δύσκολα. | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Όλα Του Γάμου Δύσκολα.

Είναι γεγονός ότι τώρα το καλοκαίρι οι γάμοι αυξάνονται κατακόρυφα. Η επιλογή φορέματος μοιάζει με σταυρόλεξο για γερούς λύτες τόσο για την κουμπάρα όσο και για την απλή προσκεκλημένη. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το φόρεμα, θα πρέπει να είναι όμορφο, μοναδικό για να μην το δει κάποια φορεμένο από άλλη, αλλά και σχετικά οικονομικό, τότε είναι ευνόητο ότι η απόφαση είναι δύσκολη.

 

Ο πρώτος και απαράβατος κανόνας για προσκεκλημένη σε γάμο είναι ότι δεν πρέπει να φορέσει λευκό φόρεμα. Το χρώμα αυτό έχει κατοχυρωθεί στη νύφη και καλό θα είναι να μη μπείτε σε σύγκριση μαζί της, είναι η μέρα της! Ωστόσο, οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και υπομονή, ώστε να βρείτε κάτι που μπορείτε να υποστηρίξετε και δεν φαντάζει «ξένο» επάνω σας.

 

Μία πολύ κομψή λύση είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Είναι μια ασφαλής επιλογή, ιδιαίτερη και όχι φορτωμένη, ενώ παράλληλα μπορεί να έχει καλή εφαρμογή σε διάφορους σωματότυπους.

 

Αν η παραπάνω επιλογή σας φαίνεται πολύ συντηρητική, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα φόρεμα με στιλάτο animal print. Πρόκειται για μια εναλλακτική λύση, πολύ ταιριαστή για καλοκαίρι. Επίσης, μιας και πρόκειται για ένα λιγότερο «στημμένο» κομμάτι, το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλες περιστάσεις.

 

Για πιο νεαρές ηλικίες προτείνουμε συνδυασμό φούστας με μαρινιέρα, δαντέλα ή μονόχρωμη με ένα απλό κοντό τοπάκι. Η λύση αυτή, αν την υποστηρίξετε με τα σωστά αξεσουάρ, μπορεί να σας δώσει ένα ιδιαίτερο στιλ, καθόλα αρμόζον στην περίσταση, ενώ παράλληλα έτσι θα έχετε προσθέσει στην γκαρνταρόμπα σας δύο κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε και ξεχωριστά.

 

Τέλος, αν τα φουστάνια και οι φούστες δεν είναι στο στιλ σας ή νιώθετε ότι θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τις υπόλοιπες καλεσμένες, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια ολόσωμη φόρμα. Πρόκειται για μια ασφαλή και σικ επιλογή, είτε  μονόχρωμη είτε εμπριμέ, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ψηλό πέδιλο και να δώσετε άλλο αέρα στην εμφάνισή σας.

Μια επιτυχημένη επιλογή δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο στιλ σας, να μπορείτε να το υποστηρίξετε και να είναι ποιοτικό έτσι ώστε να σας κολακεύει. Κάντε την επιλογή σας με αυτοπεποίθηση, «φορέστε» την καλύτερη σας διάθεση και το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, γιατί η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας!

 

Category: