fbpx Φτιάξτε βαλίτσα για εκδρομή | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Φτιάξτε βαλίτσα για εκδρομή

Βρισκόμαστε μια ανάσα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και δεν είναι λίγοι όσοι θα εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας ταλαιπωρεί η σκέψη του τι πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα μας για ένα τριήμερο, έτσι ώστε να πάρουμε τόσα όσα χρειαζόμαστε, χωρίς να κάνουμε υπερβολές αλλά να μη λείπει και τίποτα.

 

Νούμερο ένα, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα με παραθαλάσσιο προορισμό, είναι φυσικά το μαγιό -και ένα παρεό. Δεν είναι λίγες οι φορές που το ξεχνάμε ή λέμε ότι δεν κάνει αρκετή ζέστη ακόμα. Ας το πάρουμε, μικρό είναι, δε θα βαρύνει την τσάντα. Επόμενο must για τη βαλίτσα μας είναι ένα, τουλάχιστον, σορτσάκι. Το παν είναι να νιώθουμε άνετα και με τον καύσωνα που προβλέπει η ΕΜΥ, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες. Επόμενη επιλογή είναι μια φούστα σε άνετη γραμμή, μακριά και αέρινη. Αν πάλι φοβάστε ότι μπορεί να ζεσταθείτε πάρτε μαζί και μια μίνι φούστα, μονόχρωμη και casual, για να μην έχετε φορτωμένο look στις διακοπές. Αν θέλετε κάτι πιο καλό, πάρτε ένα φορεματάκι μαζί, άνετο κι αέρινο, γιατί καλό είναι στις διακοπές μας να είμαστε πιο ανάλαφρες και όχι τόσο επιτηδευμένες.

 

Κάτι ακόμα που πολλές δεν αποχωρίζονται είναι το τζιν παντελόνι. Αν νιώθετε άνετα πάρτε το μαζί σας, αν όμως προτιμάτε κάτι πιο άνετο, τότε το ιδανικό ρούχο είναι μια παντελόνα σε στιλ baggy, την οποία κυριολεκτικά δε θα νιώθετε ότι τη φοράτε. Προτιμήστε τη σε ζωηρό χρώμα και συνδυάστε τη με ένα λευκό ραντάκι, το οποίο επίσης αξίζει να έχετε μαζί σας, γιατί πάει με τα πάντα! Η επιτομή του καλοκαιριού είναι η μαρινιέρα, οπότε αν θέλετε πάρτε κι ένα τέτοιο μπλουζάκι μαζί σας, καθώς κι αυτό συνδυάζεται εύκολα. Αν πάλι φοβάστε ότι θα κρυώνετε, ρίχτε και μια ζακετούλα στην τσάντα και είστε έτοιμη!

 

Αυτά είναι τα ρούχα που καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας σε μία εκδρομή. Είναι λίγα, άνετα, συνδυάζονται εύκολα και είναι ό,τι πρέπει για να ντυθείτε casual αλλά και λίγο πιο καλά για μια πιθανή έξοδο. Το σημαντικό δεν είναι μόνο τι θα πάρετε μαζί σας αλλά τι θα αφήσετε πίσω, δηλαδή τα άγχη και τις έννοιες, που δε χωρούν στις λίγες ημέρες ξεκούρασης που σας αξίζουν. Εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα, ό,τι κι αν κάνετε!