fbpx Το απόλυτο Street Style της Άνοιξης | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Το απόλυτο Street Style της Άνοιξης

Η μόδα φέτος κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην αγαπημένη εποχή των 70s. Μια βόλτα στους δρόμους θα σας πείσει, καθώς θα δείτε παντελόνια-καμπάνα, έθνικ τουνίκ, μπόχο μπλουζάκια, φλοράλ prints και αξεσουάρ που παραπέμπουν αρκετά στην εποχή εκείνη.

 

Αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα φετινή τάση, μας έδωσε έμπνευση να σας προτείνουμε το απόλυτο street style της Άνοιξης. Τι περιλαμβάνει; Ας δούμε!

 

Ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω, με το παντελόνι που δε μπορεί να είναι τίποτε άλλο από μια εντυπωσιακή καμπάνα, που λεπταίνει το πόδι και σας δείχνει πιο ψηλή. Το παντελόνι-καμπάνα φοριέται απαραίτητα με ψηλό παπούτσι, για να έχει το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα.

 

Συνεχίζουμε με το μπλουζάκι, το οποίο δε χρειάζεται να είναι κάτι πολύ έντονο. Ένα απλό λευκό τοπ, το οποίο θα φορέσετε μέσα από το παντελόνι σας, είναι μια πολύ ασφαλής και κομψή επιλογή. Την έμφαση στο στιλ θα τη δώσουμε με μια δαντελένια τουνίκ, η οποία θα πέφτει αέρινη από επάνω και οι ασυμμετρίες της θα φτάνουν χαμηλά στο πόδι.

 

Πρόκειται για ένα statement στιλ, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σας βάλει στο κέντρο του χάρτη της φετινής μόδας. Τολμήστε το!