fbpx Τα συστατικά ενός επιτυχημένου layering | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Τα συστατικά ενός επιτυχημένου layering

Όταν ο χειμώνας αποφασίζει να κάνει δυναμικά την εμφάνισή του τότε ο  προβληματισμός για το τι θα βάλουμε γίνεται πιο έντονος. Αν βάλουμε κάτι βαρύ και βρεθούμε σε εσωτερικό χώρο θα «υποφέρουμε» αλλά αν ντυθούμε ελαφριά θα το «πληρώσουμε» βγαίνοντας έξω… Η λύση είναι μία, λέγεται layering και είναι για άλλη μια φορά τάση.

 

Το ντύσιμο σε στρώσεις, εκτός από πρακτικό, είναι και αρκετά ενδιαφέρον, όταν βέβαια γίνει ο σωστός συνδυασμός. Εμείς σας προτείνουμε μερικές ιδέες, έτσι ώστε να διαλέξετε αυτή που σας εκφράζει, ανάλογα πάντα και με το τι έχετε στη ντουλάπα σας.

 

Αρχίζουμε από κάτω προς τα πάνω. Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε ένα εφαρμοστό παντελόνι, ένα τζιν ή ένα κολάν με ή χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια από πάνω μπορείτε να φορέσετε μια απλή, σχετικά λεπτή μπλούζα με κάποια στάμπα ή ένα απλό πουκαμισάκι, αν το προτιμάτε. Από πάνω  θα προσθέσετε ακόμα μία στρώση φορώντας μια ζακέτα, από αυτές τις λεπτές κι ασύμμετρες που κατεβαίνουν λίγο πιο χαμηλά και τέλος θα βάλετε ένα τζάκετ δερμάτινο ή ακόμα ένα μπουκλέ παλτουδάκι, το οποίο θα σας κρατήσει πιο ζεστά. Το look αυτό μπορείτε να το συμπληρώσετε με κάποιο μαντήλι στο λαιμό ή αν επιλέξετε να φορέσετε το δερμάτινο τζάκετ, μπορείτε από επάνω να ρίξετε ένα μάλλινο σάλι-πόντσο.

 

Κατ’ αυτόν το τρόπο θα μπορείτε να ξεφορτωθείτε τα ρούχα που σας ζεσταίνουν ανάλογα με τη θερμοκρασία του δωματίου κι έξω θα έχετε μια πολύ σοφιστικέ εμφάνιση. Κάτι ήξερε παλιότερα η μαμά και η γιαγιά που μας έλεγαν να ντυθούμε σαν κρεμμύδι… έτσι δεν είναι;!

Category: