fbpx Παντελόνια για Άνεση & Κομψότητα | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Παντελόνια για Άνεση & Κομψότητα

Η αλήθεια είναι ότι η ζέστη κάνει τη διαδικασία του ντυσίματος έναν μόνιμο πονοκέφαλο. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που νιώθουμε ότι φοράμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, για να νιώθουμε άνετα και να μη ζεσταινόμαστε. Το πιο απαιτητικό είναι να πρέπει μια γυναίκα να ντυθεί όπως αρμόζει σε μια δουλειά γραφείου. Για τον λόγο αυτό, το σημερινό blog μας είναι αφιερωμένο στα καλοκαιρινά παντελόνια και συγκεκριμένα στις παντελόνες!

 

Αν, λοιπόν, μια γυναίκα δε θέλει ή δε νιώθει άνετα να φοράει φούστες και φουστάνια, η αμέσως επόμενη πιο ενδεδειγμένη επιλογή είναι τα αέρινα παντελόνια, που δεν κολλάνε στο σώμα, χαρίζοντας μεγαλύτερη άνεση. Μία πρώτη πολύ καλοκαιρινή και κομψή επιλογή για ντύσιμο γραφείου είναι μια ριγέ παντελόνα ισόφαρδη. Μπορείτε άνετα να τη συνδυάσετε με ένα απλό μονόχρωμο τοπ ή με ένα πουκαμισάκι και πέδιλα με λίγο τακούνι, ώστε να δείχνουν τα πόδια σας πιο ψηλά.

 

Επόμενη επιλογή για ντύσιμο γραφείου είναι μια άνετη ζιπ κιλότ μονόχρωμη που φτάνει μέχρι το γόνατο. Αυτό το μήκος είναι καθόλα κατάλληλο για τον εργασιακό σας χώρο και το άνετο κόψιμο της ζιπ κιλότ, την καθιστά ιδανική επιλογή για τις ζεστές ημέρες. Από επάνω μπορείτε να φορέσετε μια μαρινιέρα, για να σπάσετε τη μονοχρωμία και να υιοθετήσετε ένα πιο navy look. Τα παπούτσια μπορεί να είναι πέδιλα, ίσως και εσπαντρίγιες!

 

Οι επόμενες επιλογές είναι λίγο πιο casual και μπορείτε να τις φορέσετε στο γραφείο, αν το περιβάλλον το σηκώνει, ή στην πρωινή σας βόλτα στην πόλη, για δουλειές ή καφεδάκι. Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε μια παντελόνα εμπριμέ, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ένα απλό τοπ, γιατί όχι και με crop top. Από κάτω, εφόσον στοχεύετε στην άνεση, οι εσπαντρίγιες, οι σαγιονάρες ή τα snickers σας είναι η ιδανική επιλογή αν σκοπεύετε να «λιώσετε» στο περπάτημα!

 

Μια ακόμα ωραία επιλογή είναι ένα παντελόνι σε baggy γραμμή. Ειδικά αν το επιλέξετε σε πιο ζωντανές, καλοκαιρινές αποχρώσεις το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο. Σε περίπτωση που είναι εμπριμέ, φορέστε το με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι, αν πάλι είναι μονόχρωμο, μπορείτε να τολμήσετε κάτι πιο ιδιαίτερο από πάνω. Φορέστε το με πέδιλα που έχουν λίγο τακουνάκι και τα πόδια σας θα δείχνουν όμορφα και ψηλά!

 

Η ζέστη δε χρειάζεται να σας αποθαρρύνει. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι απαιτητικό, αυτό δε σημαίνει ότι οι επιλογές σας περιορίζονται σε κοντές φούστες και σορτς. Τα αέρινα παντελόνια είναι εδώ για να λύσουν τα χέρια σας και να σας κάνουν να νιώσετε άνετα και φυσικά στιλάτες!