fbpx Ολόσωμες φόρμες, το must | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ολόσωμες φόρμες, το must

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν μπει για τα καλά στη μόδα και αυτό πραγματικά μας αρέσει! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί μπροστά στη ντουλάπα, χωρίς να μπορούμε να αποφασίσουμε τι να φορέσουμε σήμερα, πως να το συνδυάσουμε, με τι παπούτσια και ούτω καθεξής. Για τον λόγο αυτό και για πολλούς άλλους αγαπάμε τις ολόσωμες φόρμες.

 

Πρώτον, είναι ένα ρούχο ευκολοφόρετο. Μπορεί κανείς να το φορέσει για να πάει στη δουλειά, για ένα καφέ, ακόμα και για να βγει το βράδυ.  Μιας και μιλάμε για ολόσωμη φόρμα, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε ιδανικούς συνδυασμούς «πάνω» και «κάτω», όπως λέμε. Γνωρίζουμε ότι με κάποια αξεσουάρ μπορούμε να κολακεύσουμε το ρούχο και να το βάλουμε σε ιδιαίτερες περιστάσεις κι αυτό είναι αρκετό. Επίσης, πρόκειται για μια επιλογή που αναδεικνύεται τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η φόρμα αποτελεί ιδανική επιλογή για περιόδους, όπως το φθινόπωρο, που ο καιρός είναι μεταβατικός και έχει ακόμα πολλές ζεστές μέρες.

 

Το επόμενο θετικό στοιχείο της ολόσωμης φόρμας είναι ότι ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους. Μπορούμε εύκολα να βρούμε αέρινα σχέδια ή και πιο εφαρμοστά, με την πλάτη έξω ή και όχι, με κρουαζέ, ντραπαρίσματα ή και κάτι πολύ λιτό κι απέριττο. Τα διάφορα κοψίματα είναι ιδανικά για να καλύπτουν τις ατέλειες που μπορεί να έχουμε και να αναδεικνύουν τα προτερήματα μας.

 

Πρόκειται, επίσης, για μια εναλλακτική λύση, αν δε θέλετε να φορέσετε κάποιο φουστάνι, μακρύ ή κοντό. Πλέον υπάρχει και αυτή η επιλογή και μάλιστα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Υπάρχουν κομψές μονόχρωμες φόρμες σε όλο το εύρος των χρωμάτων. Επίσης, θα βρείτε εύκολα φόρμες με μαρινιέρα, άζτεκ ή animal print σχέδια, έτσι ώστε να μη τις βαρεθείτε ποτέ.

 

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο, που αξίζει κάθε γυναίκα να έχει στη ντουλάπα της. Αποτελεί μια εύκολη λύση, ειδικά όταν περνά περιόδους αναποφασιστικότητας. Η φόρμα μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπη, στις πρώτες δροσιές ή σε μέρες με δυνατό αεράκι, τότε που το φουστάνι φαντάζει μάλλον απαγορευτική επιλογή. Δώστε της, λοιπόν, μια ευκαιρία, διαλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει, με ποιοτικό ύφασμα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιλογή αυτή, θα πιάσει τόπο!

Category: