fbpx Ντυθείτε δροσερά και στο γραφείο | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ντυθείτε δροσερά και στο γραφείο

Οι πρώτες έντονες ζέστες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους κάτι που έχει δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητά μας. Ο προβληματισμός σχετικά με το τι μπορεί να φορέσει κάθε μία από εμάς στο γραφείο έτσι ώστε να είναι ευπρεπής αλλά παράλληλα να μην υποφέρει από τη ζέστη είναι έντονος. Σίγουρα επιλογές υπάρχουν αλλά το να παίρνουμε επιπλέον ιδέες, βοηθά στο να βγούμε από τη δύσκολη θέση τις ημέρες που το μυαλό μας έχει κολλήσει στο τι θα φορέσουμε…

 

Μία πρώτη καλή επιλογή για ντύσιμο γραφείου είναι η ολόσωμη φόρμα. Επιλέξτε μία σε άνετη γραμμή, με λεπτό ύφασμα, για να μη σας ζεσταίνει. Δε χρειάζεται απαραίτητα να φορέσετε κάποια μακριά, αν ζεσταίνεστε ιδιαίτερα. Αρκεί να είναι στο ύψος του γονάτου, χωρίς ντεκολτέ, απλή, λυτή κι απέριττη, ότι πρέπει, δηλαδή, για να μη σας ζεσταίνει.

 

Ένα ακόμα «βέλος στη φαρέτρα» σας, για ντύσιμο στο γραφείο, που να είναι ελαφρύ και κομψό, είναι και μια απλή ζιπ-κιλότ παντελόνα. Το ρούχο αυτό είναι πραγματικά ιδανικό, καθώς δεν κολλά στο σώμα, έτσι ώστε να σας ζεσταίνει, είναι αρκετά κομψό και μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορες μπλούζες και πουκάμισο από πάνω, συνθέτοντας το τέλειο ντύσιμο γραφείου!

 

Αν τα κοντά παντελόνια δεν είναι στο στιλ σας, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε μια μακριά ισόφαρδη παντελόνα, που επίσης δεν κολλά στο σώμα σας, είναι αρκετά αέρινη, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα και στις μεγάλες ζέστες, ενώ μπορείτε να τη συνδυάσετε με πλήθος ρούχων, ανάλογα με τις δυνατότητες που σας δίνει και ο χώρος εργασίας σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τη φορέσετε με ένα απλό μονόχρωμο ραντάκι, το οποίο θα φορέσετε μέσα από την παντελόνα ή αν χρειάζεστε κάτι πιο “επίσημο”, τότε μπορείτε να φορέσετε ένα κοντομάνικο top, με αέρινο ύφασμα κι ένα διακριτικό V, που είναι ό,τι πρέπει τόσο για το γραφείο όσο και για τη ζέστη.

 

Τέλος, αν το “dress code” του γραφείου λέει “φόρεμα”, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα φουστάνι σε άνετη γραμμή, κατά προτίμηση με δαντελένιο ύφασμα για να είναι και δροσερό και κομψό, το οποίο να είναι λίγο πάνω από το γόνατο. Πρόκειται για μια ασφαλή επιλογή, που θα σας βολέψει και θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση κατά τις ζεστές ημέρες.

 

Μπορεί το ντύσιμο του γραφείου να είναι περιοριστικό, αυτό δε σημαίνει όμως, ότι δεν υπάρχουν επιλογές, με τις οποίες να νιώθουμε άνετα. Η λογική δεν είναι να φοράμε όσο πιο πολλά και όσο πιο κλειστά όταν πηγαίνουμε στο γραφείο, αλλά να ντυνόμαστε κομψά και όχι προκλητικά. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές επιλογές, για να το επιτύχουμε αυτό, ακόμα κι αν η καλοκαιρινή ζέστη φαντάζει ανίκητη! Εμείς σας ευχόμαστε καλό μήνα και καλό καλοκαίρι…