fbpx Ναυτάκια ζουμπουρλούδικα... γένους θηλυκού | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ναυτάκια ζουμπουρλούδικα... γένους θηλυκού

 

Η μαρινιέρα είναι αναμφισβήτητα το πιο διαχρονικό print του χώρου της μόδας και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι από τα κομμάτια που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη ντουλάπα της, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα φορεθούν ξανά και ξανά. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί για να μην τη βαρεθείτε είναι δική μας δουλειά.

 

Αν έχετε στη ντουλάπα σας ή θέλετε να αποκτήσετε ένα φόρεμα με μαρινιέρα μάξι ή πιο κοντό, δώστε του μια έξτρα πινελιά. Πως θα το κάνετε αυτό; Μιας και το φόρεμα είναι μονοκόμματο και δεν μπορείτε να παίξετε με συνδυασμούς σε ρούχα, δοκιμάστε τα αξεσουάρ. Βάλτε ένα βραχιόλι με κόκκινες λεπτομέρειες ή ένα collar-κολιέ. Ένα τέτοιο φόρεμα μπορείτε να το αναδείξετε εύκολα με ένα στιλάτο πέδιλο με ψηλό τακούνι ή με ένα πέδιλο εσπαντρίγια.

 

Αν προσανατολίζεστε σε μια φούστα κολλητή ή εβαζέ μπορείτε να κάνετε ένα mix & match και να φορέσετε από πάνω ένα πουά πουκαμισάκι. Αν πάλι διστάζετε τότε μια μπλούζα λευκή, θα ήταν επίσης μια ιδανική επιλογή, διαφορετικά επιλέξτε ένα λευκό πουκαμισάκι. Σε περίπτωση που δε θέλετε να φορέσετε τακούνι μπορείτε να βάλετε μια φλατ εσπαντρίγια ή ακόμα και ένα, επίσης κλασικό, all star αθλητικό, για πιο casual look.

 

Τα μπλουζάκια με print μαρινιέρα μπορείτε να τα φορέσετε άνετα με ένα τζιν σορτσάκι ή παντελόνι. Επίσης, αν και είναι πιο ανοιξιάτικη επιλογή, μπορείτε να τα φορέσετε με ένα δερμάτινο cigarette παντελόνι ή μια pencil φούστα.

 

Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, δοκιμάστε κάποιες από τις συμβουλές μας και δε θα βαρεθείτε ποτέ την αγαπημένη σας μαρινιέρα!

Category: