fbpx Μόδα Για Εγκύους | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Μόδα Για Εγκύους

Ποιος είπε ότι τα ρούχα για εγκύους πρέπει να είναι μια ειδική κατηγορία ρούχων, τα οποία φοράμε για λίγους μήνες και μετά τα ξεχνάμε ή τα χαρίζουμε. Η μόδα μας δίνει πλέον πολλές επιλογές και μπορούμε να αξιοποιήσουμε διάφορα ρούχα ανάλογα με τη φάση που βρισκόμαστε. Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή μιας γυναίκας και είναι σημαντικό να νιώθει άνετα κι ευχάριστα με τα ρούχα που φοράει και πάνω απ’ όλα να μη χάνει τον εαυτό της και το προσωπικό της στιλ.

 

Νούμερο ένα σύμμαχος μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σίγουρα τα κολάν, που είναι ειδικά ώστε να μην πιέζεται η κοιλίτσα, που όλο και μεγαλώνει. Το καλό με τα κολάν είναι ότι μπορεί κανείς να τα συνδυάσει με αναρίθμητα ρούχα, τα οποία μπορεί να είναι πολύ όμορφα και καλοσχεδιασμένα. Μια γυναίκα, λοιπόν, πάνω από το πολύ άνετο κολάν μπορεί να φορέσει μπλούζες ασύμμετρες και φαρδιές, πολλές από τις οποίες έχουν ενδιαφέροντα χρώματα και στάμπες. Γενικά, αυτά τα ρούχα μπορεί κανείς να τα φορέσει και μετά την εγκυμοσύνη, καθώς είναι τέτοιο το κόψιμό τους, που μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου σωματότυπου. Ένα ακόμα πολύ αγαπημένο ρούχο, για να αποφύγετε τα πουλόβερ που συνήθως προσθέτουν όγκο, είναι τα πόντσο, τα οποία πολλές γυναίκες έτσι κι αλλιώς επιλέγουν για να υιοθετήσουν ένα boho στιλ. Συνεπώς, μπορείτε άνετα να φορέσετε ένα ωραίο πόντσο ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη.

 

Σωτήρια επιλογή για πολλές εγκυμονούσες είναι τα φουστάνια κι ευτυχώς η μόδα έχει φροντίσει να υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Έτσι, λοιπόν, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε άνετη γραμμή είτε μονόχρωμο, αν είστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είτε με κάποια στάμπα, θα νιώθετε άνετα και παράλληλα το στιλ σας θα παραμείνει αναλλοίωτο. Τα φορέματα αυτά δείχνουν πολύ όμορφα τόσο σε γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα… όσο και σε όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, που θέλουν να νιώθουν άνετα στην καθημερινότητά τους.

 

Πλέον, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που, αν και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, επιλέγουν τα εφαρμοστά φορέματα. Αυτή τη μόδα την έχουν υιοθετήσει πολύ οι σταρ του εξωτερικού και στη συνέχεια την έχουν εντάξει πολλές γυναίκες στην καθημερινότητά τους. Αυτά τα φορέματα, ειδικά αν είναι από καλό ύφασμα που επανέρχεται, εξυπακούεται ότι θα φορεθούν και μετά την εγκυμοσύνη!

 

Συνεπώς, η μόδα για εγκύους δεν είναι τίποτε άλλο από ρούχα σε τέτοια γραμμή, που τα κάνει να μοιάζουν εξίσου όμορφα, και φυσικά άνετα, με ή χωρίς κοιλίτσα. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια απαιτητική περίοδος για μια γυναίκα, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και να αγαπήσει τις αλλαγές στο σώμα της. Πέρα από τα ρούχα που θα αγοράσετε, μπορείτε να αξιοποιήσετε και ήδη υπάρχουσες μπλούζες πιο φαρδιές, t-shirts και λοιπά, τα οποία με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορεί να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιστρατεύστε και flat παπούτσια ή ακόμα καλύτερα μπότες και είστε έτοιμες να διανύσετε τους 9 πιο όμορφους μήνες της ζωής σας με στιλ!