fbpx Καλοκαιρινά παντελόνια 5 κομμάτια-κλειδί! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Καλοκαιρινά παντελόνια 5 κομμάτια-κλειδί!

Ποιος είπε ότι ήρθε το καλοκαίρι και πρέπει να καταργήσουμε τα παντελόνια; Υπάρχουν πολλά σχέδια που δεν τους λείπει ούτε η άνεση αλλά ούτε και η κομψότητα και φοριούνται πάρα πολύ εύκολα. Ας δούμε πέντε κομμάτια-κλειδί, που θα σας βολέψουν!

  1. Πολυαγαπημένο τζιν: Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βρίσκουν τα τζιν σαν μια εύκολη λύση για το καθημερινό τους ντύσιμο. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι λόγω της υψηλής θερμοκρασία, το τζιν φαντάζει σαν μια απαγορευμένη λύση. Αν όμως επιλέξετε ένα σταθερό τζιν σε ίσια γραμμή, το οποίο δεν κολλάει πάνω στο πόδι σας, τότε υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να το φορέσετε ακόμα και τους θερινούς μήνες.
     
  2. Παντελόνα η αέρινη: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε γυναικεία ντουλάπα θα πρέπει να έχει απαραιτήτως μέσα μία παντελόνα. Το άνετο κόψιμό τους και το λεπτό τους ύφασμα, τις καθιστά ιδανική επιλογή για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μονόχρωμες ή εμπριμέ παντελόνες, με ζωνάκι και τσέπες ή χωρίς και να τις συνδυάσετε με ένα απλό τοπ για εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας.
     
  3. Άνετα baggy παντελόνια: Τα παντελόνια σε baggy κόψιμο είναι μια ακόμα άνετη επιλογή, που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να τα βρείτε σε ποικιλία υφασμάτων και το κόψιμο τους τα καθιστά ιδανικά καθώς δεν κολλάνε στο σώμα σας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια παντελόνα για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, μπορείτε να την επιλέξετε σε γκοφρέ ύφασμα, που έχει ένα πιο επίσημο ύφος σε σχέση με το βαμβακερό.
     
  4. Κλασικό λευκό: Η αλήθεια είναι ότι το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Έτσι λοιπόν, αν δεν έχετε ήδη, θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα λευκό παντελόνι, ιδανικά σε καμπαρντινέ ύφασμα για να μη φεγγίζει, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με πάρα πολλούς τρόπους, σε κάθε περίσταση. Ανάλογα με τον σωματότυπό σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στενή και φαρδιά γραμμή, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα και να μπορείτε να το υποστηρίξετε.  
     
  5. Στιλάτο εμπριμέ: Μία ακόμα επιλογή, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει η ντουλάπα σας, είναι ένα εμπριμέ παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο θα δώσει μια επιπλέον ώθηση στην εμφάνισή σας. Αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται να φορέσουν εμπριμέ παντελόνια, ωστόσο όταν το σχέδιο περιορίζεται σε διχρωμία και μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό μονόχρωμο τοπάκι ή πουκαμισάκι δεμένο στη μέση, τότε το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ισορροπημένο κι εύκολο να υποστηριχθεί. Δοκιμάστε το και δώστε μια διαφορετική πινελιά στην εμφάνισή σας.

​​Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι η ιδανική περίοδος για να εμπλουτίσετε τη ντουλάπα σας. Ελπίζουμε οι πέντε παραπάνω προτάσεις-ιδέες να σας έδωσαν μια γεύση για το τι θα μπορούσατε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας και πως θα μπορούσατε να το φορέσετε. Μην ξεχνάτε πως το παν για να μπορέσετε να αναδείξετε ένα ρούχο και να λάμψετε μέσα σε αυτό είναι να νιώθετε άνετα! Κάντε λοιπόν την επιλογή που σας ταιριάζει.

Category: