fbpx Θηλυκή και τον χειμώνα | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Θηλυκή και τον χειμώνα

Ποιος είπε ότι τον χειμώνα πρέπει λόγω κρύου να πείτε «αντίο» στη θηλυκότητά σας; Δείτε πως θα ντυθείτε θηλυκά τον χειμώνα, με μερικές ιδιαίτερες επιλογές.

 

Ξεκινάμε από το πανωφόρι, το οποίο δε χρειάζεται να είναι ένα μπουφάν χοντρό σαν πάπλωμα για να κρατηθείτε ζεστή. Αντιθέτως, μπορείτε να φορέσετε ένα παλτό σε στιλ κάπα, το οποίο θα σας δείχνει ιδιαίτερα κομψή και φυσικά θα σας κρατήσει ζεστή και προφυλαγμένη από το κρύο.

 

Στη συνέχεια αν τα παντελόνια δεν σας κάνουν να νιώθετε αρκετά θηλυκή, τότε τολμήστε να φορέσετε φούστα, ακόμα κι αν κάνει κρύο. Μάλιστα, φέτος η τάση είναι οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, τις οποίες μπορείτε να τις φορέσετε άνετα με μια μίνι φούστα. Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχετε ένα άκρως θηλυκό look, μέσα στη μόδα και φυσικά δε θα χρειάζεται να αγχώνεστε για το κρύο!

 

Αν πάλι η κοντή φούστα σας προβληματίζει, τότε δοκιμάστε μια διαχρονική μαύρη pencil φούστα, η οποία ακολουθεί τις γραμμές της σιλουέτας σας και σας κάνει πιο κομψή και sexy από ποτέ. Τα πλεκτά φορέματα είναι επίσης στη μόδα και αν τα φορέσετε με μια ζώνη στη μέση, τότε θα έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, που θα δίνει έμφαση σε αυτό το σημείο του σώματός σας. Ωστόσο αν δεν διανοείστε λόγω κρύου να αποκαλύψετε εκατοστό από τα πόδια σας, τότε μπορείτε εύκολα να τα κολακεύσετε με ένα κολάν δερματίνη, που φέτος φοριέται πολύ.

 

Οι επιλογές, που κολακεύουν το πάνω μέρος του σώματός σας είναι πολλές. Οι μπλούζες σας το χειμώνα, ειδικά στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα χοντρές, καθώς με ένα παλτό και μια εσάρπα ή μαντήλι θα είστε προστατευμένη έξω, ενώ στους εσωτερικούς χώρους δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Τολμήστε, λοιπόν, να φορέσετε crop top μπλουζάκια με ψηλόμεσα παντελόνια ή μπλούζες με κρόσσια, που είναι στη μόδα και είναι ιδιαίτερα θηλυκές. Μη διστάσετε να φορέσετε μπλούζες με διαφάνειες, καθώς είναι πολύ κομψές. Δοκιμάστε, επίσης, μια μπλούζα πλεκτή με ασυμμετρίες, σε έντονα ζεστά χρώματα, τα οποία θα σας φωτίσουν μέσα στη μουντάδα του καιρού.

 

Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί άπειροι , για να ξεχωρίσετε κι αυτόν τον χειμώνα. Εμείς σας δώσαμε μερικές ιδέες, για να εμπνευστείτε, ειδικά τώρα στην περίοδο των εκπτώσεων, που θα κάνετε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες αγορές της χρονιάς! Από εμάς… καλό shopping therapy!