fbpx Ζέστη και ντύσιμο με στιλ! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ζέστη και ντύσιμο με στιλ!

Οι  μεγάλες ζέστες, είναι αλήθεια, ότι μας χαλάνε λίγο τη διάθεση και μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να ντυθούμε όπως θέλουμε για να νιώθουμε και άνετες και όμορφες. Πάμε να δούμε, λοιπόν, λίγα tips για να ντυνόμαστε σωστά τις ημέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο!

 

Ο κανόνας νούμερο ένα είναι να φοράτε ανοιχτά χρώματα. Όπως ξέρουμε όλοι το μαύρο και γενικότερα τα σκούρα χρώματα απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία. Οπότε προτιμήστε ρούχα από τους παστέλ τόνους και υιοθετήστε τη μονοχρωμία στο look σας, που είναι απόλυτη τάση φέτος το καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα εκρού φόρεμα, συνδυάστε το με χρυσά flat σανδάλια κι έχετε ένα εξαιρετικό στιλ.

 

Μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή στα υφάσματα που φοράτε. Προτιμείστε, λοιπόν, το λινό ή τη δαντέλα, που “αναπνέουν”, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση δροσιάς. Μια μακριά φούστα εκρού δαντέλα, σε συνδυασμό με ένα εκρού crop top θα σας χαρίσει απαράμιλλο στιλ και φυσικά… δροσιά!

 

Πέρα όμως από τα χρώματα και τα υφάσματα, θα πρέπει να φροντίσετε και η γραμμή των ρούχων σας να είναι αέρινη. Προτιμήστε, λοιπόν, ρούχα που δεν κολλάνε στο σώμα, όπως ένα τοπ με έξω τους ώμους, που είναι η τάση για φέτος. Ένας σημαντικός κανόνας για τις μεγάλες ζέστες είναι το “less is more”. Έτσι, παρά το γεγονός ότι αγαπάμε τα αξεσουάρ, εκείνες τις ημέρες είναι κάπως άτοπο να τα φοράμε. Το μόνο που δεν αποχωριζόμαστε και είναι φυσικά απολύτως απαραίτητο είναι τα γυαλιά ηλίου μας!

 

Συνδυάστε το σωστό ντύσιμο απέναντι στη ζέστη, με τις τρέχουσες τάσεις και θα είστε κομψή και άνετη ακόμα και κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι πράγματι ζεστό αλλά και ακαταμάχητο, απολαύστε το και περάστε υπέροχα!