fbpx Αφιέρωμα Oversized Πουλόβερ | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Αφιέρωμα Oversized Πουλόβερ

Ο Νοέμβρης είναι εδώ και, ναι, τα κρύα έχουν σφίξει για τα καλά! Αν τόσο καιρό καθυστερούσατε να βγάλετε τα χειμωνιάτικα, τώρα ήρθε σίγουρα η ώρα να το κάνετε. Αν πάλι τα είχατε βγάλει αλλά δεν αποφασίζεται να φορέσετε τα πολύ χοντρά σας ρούχα, τότε μάλλον με τις τωρινές θερμοκρασίες θα γλυκοκοιτάζετε τα χοντρά σας πουλόβερ. Πως όμως να τα φορέσετε ώστε να μη χάνετε σε θηλυκότητα και φυσικά χωρίς να τα βαρεθείτε;

 

Ας ρίξουμε μια ματιά στις προτάσεις της μόδας για το πως να φορέσετε τα ζεστά σας πουλόβερ!

 

Ένα κλασικό πουλοβεράκι θα μπορούσατε να το φορέσετε με μεγάλη άνεση με μια pencil φούστα. Αυτό το ντύσιμο ενδείκνυται ειδικά για το γραφείο και αν το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι γόβες, τότε θα σας δώσει ύψος και θα κολακεύσει την σιλουέτα σας.

 

Μια αρκετά κλασική επιλογή είναι να φορέσετε το oversized πουλόβερ σας με κολλητό παντελόνι ή κολάν, με sneakers, με γόβα ή μποτάκι. Οι επιλογές σας είναι πολλές, από ένα απλό κολάν, μέχρι δερμάτινο skinny fit  ή κάτι που συνδυάζει και τα δύο καθώς κατά βάση είναι ένα απλό κολάν αλλά διαθέτει δερμάτινες λεπτομέρειες.

 

Η επόμεη επιλογή που έχετε είναι να φορέσετε το πουλόβερ σας με μία μίνη φούστα. Μπορεί να είναι εντελώς απλή ή ακόμα και καπιτονέ, ενδεχομένως και σε άλφα γραμμή που θα είναι φέτος πολύ στη μόδα. Αν είστε τολμηρη μπορείτε να φορέσετε τις παραπάνω επιλογές με sneakers, διαφορετικά η γόβα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή.

 

Οι επιλογές σας στα πουλόβερ είναι πάρα πολλές, χοντρή πλέξη ή λεπτή, στενό ή oversized, με λαιμόκοψη, V ή ζιβάγκο. Όπως καταλαβαίνετε οι συνδυασμοί είναι πραγματικά άπειροι, ειδικά αν σκεφτούμε τα αξεσουάρ με τα οποία μπορείτε να διανθίσετε το look σας˙ κολιέ, ζώνες στη μέση για να δίνετε σχήμα στη σιλουέτα σας και άλλα πολλά. Το ότι ήρθε ο χειμώνας δε σημαίνει ότι οι εμφανίσεις μας είναι μουντές και βαρετές, κάθε άλλο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας φτιάχνουμε το κέφι με τη βοήθεια της μόδας!

 
Category: