fbpx Αφιέρωμα καθημερινά φορέματα | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Αφιέρωμα καθημερινά φορέματα

Πόσες μα πόσες φορές δεν κοιμόμαστε το βράδυ σκεπτόμενες τι να φορέσουμε το πρωί και καμιά φορά ξυπνάμε χωρίς να έχουμε αποφασίσει. Πρόκειται πραγματικά για μια διαδικασία ιδιαίτερα κουραστική, ειδικά όταν η αναποφασιστικότητα βαράει κόκκινο. Έτσι λοιπόν, για να αποφύγουμε το «σταυρόλεξο» που καλούμαστε να λύσουμε τα πρωινά, με τον συνδυασμό των ρούχων, έχουμε την εξαιρετική επιλογή των casual φουστανιών που μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί ως το βράδυ αν χρειαστεί.

 

Εύκολα φορέματα για όλη την ημέρα είναι τα πλεκτά-μάλλινα, είτε σε λεπτή είτε πιο παχιά πλέξη. Έτσι λοιπόν μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα πλεκτό angora στενό και μακρύ, το οποίο θα συνδυασμένο με ankle boots θα δείξει πολύ όμορφο και θα μπορέσετε να το φορέσετε ακόμα και στο γραφείο. Μια παρόμοια επιλογή είναι ένα ελαστικό φόρεμα πλεκτό με V λαιμόκοψη και μανίκια τριών τετάρτων. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα σκούρο καλσόν, έτσι ώστε να μη διαφανίζει η πλέξη του και να βγείτε στο δρόμο για τα ψώνια ή τον καφέ σας. Αν φοβάστε ότι θα κρυώνετε τότε μπορείτε να βάλετε ένα midi πλεκτό angora με ζιβάγκο και μακριά μανίκια. Το συνδυάζετε με ψηλές μπότες χωρίς τακούνι, αν είναι να κυκλοφορείτε όλη την ημέρα με αυτό το outfit, έτσι ώστε να είστε άνετες.

 

Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή είναι και τα φορέματα με πλεξούδες στην πλέξη τους, τα οποία με μια ζώνη στη μέση θα δώσουν σχήμα στη σιλουέτα σας. Καθώς επίσης, άνετα είναι και τα φορέματα σε άλφα γραμμή, με γεωμετρικό διακριτικό ανάγλυφο σχέδιο, τα οποία μπορείτε να φορέσετε με μια over the knee μπότα, η οποία είναι το απόλυτο must της φετινής μόδας.

 

Οι επιλογές σε φορέματα είναι πραγματικά ατελείωτες και ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα φορέσετε ή τα παπούτσια, με τα οποία θα τα συνδυάσετε, σας δίνουν την ευκαιρία να τα φοράτε από το πρωί ως το βράδυ. Όταν λοιπόν βρίσκεστε σε ενδυματολογικό τέλμα, τα φορέματα αποτελούν την ιδανική λύση, για να ντυθείτε όμορφα, γρήγορα και άνετα!

Category: