fbpx Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας!

Οδεύουμε ολοταχώς προς το Πάσχα, ο καιρός έχει γλυκάνει πολύ και η διάθεση μας έχει ανέβει! Είναι η στιγμή, που σιγά-σιγά ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τι έχουμε από πιο ανάλαφρα ρούχα, τι μας λείπει και τι θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Η αρχή γίνεται πάντα με τα  μπλουζάκια που τα τραβάμε σιγά-σιγά από τα ψηλά ράφια και όταν πια σφίξουν οι ζέστες αποκαλύπτουμε τα πόδια μας. Για το λόγο αυτό κάνουμε ένα αφιέρωμα στο επάνω μέρος του σώματός μας. Ας δούμε μερικές top ανοιξιάτικες προτάσεις σε μπλουζάκια και ζακέτες!

 

Όπως έχουμε ξαναπεί, το φλοράλ είναι αγαπημένη τάση αυτής της Άνοιξης. Για τον λόγο αυτό μη παραλείψετε να αποκτήσετε, ή να ανασύρετε από τα άδυτα της ντουλάπας σας, ένα φλοράλ τοπ. Ειδικά αν είναι σε άνετη γραμμή, με ενδιαφέρον κόψιμο μπροστά, μπορείτε να το φοράτε καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας, από το γραφείο ως τον καφέ ή το ποτό!

 

Μια ακόμα καλή επιλογή είναι μια μπλούζα δαντέλα, την οποία θα φορέσετε με άλλο μπλουζάκι από μέσα. Μη διστάσετε να διαλέξετε, πέρα από τα κλασικά άσπρο-μαύρο, και κάποιο πιο έντονο χρώμα, το οποίο θα δώσει τη ζωντάνια που χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.

 

Από την ανοιξιάτικη ντουλάπα δε θα μπορούσε να απουσιάζει μια μαρινιέρα. Όταν ένα κομμάτι είναι στη μόδα, το καλό είναι πως μπορεί κανείς να το βρει σε διάφορα χρώματα, κοψίματα, μήκη και υφάσματα. Συνεπώς, διαλέξτε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ και που ταιριάζει στο σωματότυπό σας και συνδυάστε το με άπειρους τρόπους, από υφασμάτινο παντελόνι, μέχρι τζιν, φούστα ή σορτς!

 

Λατρεμένο κομμάτι είναι και τα crop-tops. Το αγαπημένο σας crop-top μπορείτε να το φορέσετε με μια maxi ή midi φούστα, με το skin-fit τζιν που δε μπορείτε να αποχωριστείτε ή με ένα παντελόνι-καμπάνα, που επίσης θα φορεθεί πολύ. Κάντε το δικό σας και κλέψτε τις εντυπώσεις…

 

Τέλος, μιας κι ακόμα κάτι δροσούλες τις κάνει, μπορείτε να φορέσετε ένα εντυπωσιακό μακρύ τουνίκ. Ένας λόγος να το εντάξετε στο ντύσιμό σας είναι γιατί πρόκειται για ένα ρούχο, που θα “μακρίνει” τη σιλουέτα. Ο άλλος λόγος είναι ότι ένα τέτοιο κομμάτι θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό το boho, hippie στιλ που είναι φέτος στη μόδα.

 

Αυτές ήταν οι 4+1 ιδέες για να εμπλουτίσετε την ανοιξιάτικη ντουλάπα σας, τουλάχιστον όσον αφορά στο πάνω μέρος του σώματός σας. Η Άνοιξη μας φτιάχνει το κέφι, γιατί να το αρνηθούμε. Διαλέξτε, λοιπόν, το κατάλληλο top για… top διάθεση και λάμψτε!