fbpx Τα top… τοπ των εκπτώσεων! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Τα top… τοπ των εκπτώσεων!

Οι έξυπνες αγορές, αν μη τι άλλο, μας χαρίζουν πραγματική ικανοποίηση, έτσι λοιπόν οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρουμε, όχι μόνο αυτά που έχουμε απόλυτη ανάγκη, αλλά ίσως και κάτι παραπάνω. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αφιερωμένο στις μπλούζες. Πάμε να δούμε μερικά κομμάτια, που αξίζει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, είτε γιατί είναι πολύ βολικά και διαχρονικά, είτε γιατί είναι στη μόδα κι αυτό μας αρέσει!

 

Ένα ρούχο που μοιάζει πολύ ιδιαίτερο και μπορεί να βολέψει για ένα business casual ντύσιμο, είναι η μπλούζα διαφάνεια. Φορώντας τη με ένα τοπάκι από μέσα, είστε έτοιμη για μια πολύ κομψή εμφάνιση στο γραφείο. Ωστόσο, μπορείτε άνετα να τη φορέσετε και στη βραδινή σας έξοδο και με τα κατάλληλα αξεσουάρ να έχετε ένα προσεγμένο και ολοκληρωμένο look.

 

Ένα ακόμα μπλουζάκι, που είναι αρκετά στη μόδα φέτος και αξίζει να το αποκτήσετε, τώρα στην περίοδο των εκπτώσεων, είναι το αγαπημένο crop top. Το συγκεκριμένο ρούχο, προσφέρεται για πρωινές βόλτες στην πόλη, αν το συνδυάσετε με ένα τζιν παντελόνι ή σορτς, μέχρι για βραδινές εξόδους, αν το φορέσετε με μια μάξι φούστα, για παράδειγμα.

 

Μια πρόταση που συνδυάζει δύο τάσεις είναι ένα τοπ φλοράλ με βολάν. Αν σας ακούγεται φορτωμένο, θα σας προτείναμε να μη το φοβηθείτε, καθώς με ένα μονόχρωμο παντελόνι ή με ένα τζιν θα δείχνετε ιδιαίτερα καλοκαιρινή, δροσερή και ανάλαφρη! Τα χρώματα και τα ανάλαφρα υφάσματα, είναι η πεμπτουσία του καλοκαιριού άλλωστε…

 

Φέτος είχαν ιδιαίτερα την τιμητική τους τα off-shoulder μπλουζάκια. Αν, λοιπόν, δεν έχετε αποκτήσει κάποιο φέτος, ποτέ δεν είναι αργά! Οι επιλογές είναι πολλές και σε οικονομικές τιμές, συνεπώς γιατί να μην αποκτήσετε ένα κομμάτι που προσφέρετε για casual ή casual chic εμφανίσεις, ανάλογα το σχέδιο και το ύφασμα.

 

Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε κάτι, που μπορεί να σας χρησιμεύσει για τα δροσερά βράδια, που όμως δε θέλετε να βάλετε μια απλή ζακέτα αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο. Γιατί, λοιπόν, να μη φορέσετε ένα πόντσο, με κρόσσια; Το συγκεκριμένο ρούχο θα δώσει το κάτι παραπάνω στο στιλ σας, μιας και φέτος τα boho κομμάτια φοριούνται αρκετά.

 

Αυτά είναι μερικά key-pieces που αξίζει να βάλετε στη γκαρνταρόμπα σας την περίοδο των εκπτώσεων! Άλλωστε οι μπλούζες, ποτέ δεν είναι αρκετές…