fbpx Ντυθείτε… κουμπάρα! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ντυθείτε… κουμπάρα!

Το καλοκαίρι συνηθίζεται να γίνονται περισσότεροι γάμοι σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά και δεν είναι λίγες οι φορές που η κουμπάρα τρέχει την τελευταία στιγμή να βρει το κατάλληλο ρούχο για την περίσταση. Μπορεί η μέρα να ανήκει αποκλειστικά στη νύφη, ωστόσο και η κουμπάρα θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, οπότε πρέπει να κάνει μια προσεγμένη εμφάνιση.

 

Ένας κανόνας που είναι ο πιο σημαντικός και απαράβατος στην επιλογή ρούχου είναι ότι «Το λευκό ανήκει αποκλειστικά στη νύφη». Εφόσον, ο κανόνας αυτός γίνει σεβαστός, τότε οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για να επιλέξει και η κουμπάρα φόρεμα, ανάλογα με το στιλ της και τον σωματότυπό της.

 

Μια κομψή επιλογή, που ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση είναι το μάξι φόρεμα και μάλιστα με ενδιαφέρουσα πλάτη! Μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής η πλάτη σας θα είναι γυρισμένη προς τους καλεσμένους, οπότε γιατί να μην την επιδείξετε, με διακριτικό και κομψό τρόπο; Ένα ξώπλατο μάξι φόρεμα, σε καλοκαιρινή απόχρωση που να αναδεικνύει το μαύρισμά σας, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

 

Ένα ακόμα κομψό φόρεμα, που αρμόζει πιο πολύ σε γάμο στην πόλη παρά στο νησί είναι ένα μάξι φόρεμα με ασύμμετρη φούστα και δαντελένιες λεπτομέρειες στο μπούστο. Πρόκειται για ένα φόρεμα που θα αναδείξει τα πόδια σας και μάλιστα με κομψό τρόπο καθώς η ασυμμετρία φτάνει μέχρι το γόνατο. Το επάνω κομμάτι στράπλες, αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σας κάτι που είναι ιδιαιτέρως κολακευτικό για το επάνω μέρος τους σώματός σας.

 

Αν τα μάξι φορέματα δεν είναι της προτίμησής σας. Τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα δαντελένιο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο. Αν το επιλέξετε στην απόχρωση του χρυσού, τότε θα αποκτήσει άλλη αίγλη και σίγουρα θα τονίσει πολύ την επιδερμίδα σας. Η δαντέλα είναι ένα διαχρονικό ύφασμα και μάλιστα ένα φόρεμα σαν αυτό μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε έναν γάμο σε νησί, χωρίς αν φαίνεται υπερφορτωμένο κι εκτός τόπου και χρόνου.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταλείψετε εντελώς την ιδέα κάποιου φορέματος, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα, ισόφαρδη και μονόχρωμη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα όμορφο και κομψό κομμάτι, το οποίο μπορείτε να τονίσετε με τα κατάλληλα κοσμήματα-αξεσουάρ. Το καλό με την ολόσωμη φόρμα είναι ότι κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει ψιλόλιγνη, ενώ, εφόσον είναι σε άνετη γραμμή, κρύβει τυχόν ατέλειες που μπορεί να έχετε στα πόδια.

 

Όσες επιλογές κι αν έχει μια γυναίκα για τέτοιες περιστάσεις, οι δεύτερες σκέψεις συνήθως υπερισχύουν. Για τον λόγο αυτό, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα ρούχο που δεν είναι μακριά από το στιλ σας και με το οποίο νιώθετε άνετα. Διαφορετικά θα νιώθετε έξω απ’ τα νερά σας κάτι που θέλετε πάση θυσία να αποφύγετε μια μέρα σαν κι αυτή! Η συμβουλή μας είναι να ξεχάσετε τις έννοιες, να κρατήσετε στο μυαλό και την καρδιά σας τη μοναδικότητα της στιγμής, να βάλετε την καλύτερη σας διάθεση και το πιο λαμπρό σας χαμόγελο και να σταθείτε δίπλα στη νύφη και τον γαμπρό, που σας χρειάζονται απόλυτα την σπουδαία αυτή στιγμή της νέας τους ζωής!