fbpx Νονά με στιλ! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Νονά με στιλ!

Το καλοκαίρι τα μυστήρια έχουν την τιμητική τους, πέρα από τους γάμους, λαμβάνουν χώρα και πολλές βαπτίσεις. Αν, λοιπόν, προετοιμάζεστε να γίνετε «πνευματική μητέρα», τότε είναι λογικό να θέλετε να φροντίσετε η εμφάνισή σας να είναι ανάλογη της περίστασης. Πάρτε, λοιπόν, μερικές ιδέες για το πώς να είστε κομψή αλλά και άνετη στην καρδιά του καλοκαιριού!

 

Μία εύκολη λύση για να δείχνετε κομψή και προσεγμένη είναι να επιλέξετε ένα maxi φόρεμα. Ένα μακρύ φόρεμα μονόχρωμο, σε άνετη γραμμή με όμορφα δεσίματα, θα δείχνει πραγματικά ιδιαίτερο και κλασάτο. Στις μελαχρινές θα κάνει πολύ όμορφη αντίθεση το μπλε ρουά χρώμα, ενώ στις ξανθές πολύ όμορφα δείχνει το λευκό, το κίτρινο καθώς επίσης και τα γήινα χρώματα.  

 

Αν τα μάξι ρούχα δεν είναι στις προτιμήσεις σας, τότε θα μπορούσατε να φορέσετε ένα αέρινο φόρεμα στο ύψος του γονάτου. Τα αέρινα υφάσματα είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα, ενώ αν προτιμήσετε ένα πιο έντονο χρώμα θα κολακεύσετε και τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. Αναδείξτε το φόρεμα με ψηλά πέδιλα και απλά κοσμήματα, έτσι ώστε να μη δείχνει πολύ φορτωμένο το look σας.

 

Μια εξαιρετική πρόταση για να ξεφύγετε λίγο από την πεπατημένη, είναι και η ολόσωμη φόρμα. Επιλέξτε μια φόρμα σε πιο στητό ύφασμα, για να μη μοιάζετε ατημέλητη, και με κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο, για να δίνει ένα μικρό άγγιγμα πολυτέλειας, χωρίς υπερβολές. Με ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια, θα κάνετε την κορμοστασιά σας να δείχνει ψηλόλιγνη, ενώ από αξεσουάρ αρκεστείτε σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια-πέρλες, καθώς οι περισσότερες βαπτίσεις γίνονται το πρωί, οπότε οτιδήποτε παραπάνω θα μοιάζει περιττό.

 

Τέλος, αν προτιμάτε η εμφάνισή σας να είναι συνδυασμός δύο κομματιών, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής: φορέστε μια φούστα δαντέλα σε εβαζέ γραμμή και ένα τοπ-διαφάνεια που μπαίνει μέσα από τη φούστα. Το στιλ αυτό είναι κομψό για εκκλησία, έχει ένα ρομαντικό τόνο, που το κάνει κατάλληλο για την περίσταση και σας επιτρέπει, στο μέλλον, να φορέσετε ξεχωριστά τα δύο αυτά κομμάτια, σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

 

Είναι σημαντικό τη στιγμή της βάπτισης, να νιώθετε άνετα και να μην ανησυχείτε για την εμφάνισή σας, καθώς την προσοχή σας θα μονοπωλεί στο 100% το αγγελούδι που θα βαφτίσετε. Συνεπώς, θα πρέπει η ενδυματολογική επιλογή σας να μην αφήνει χώρο για οποιουδήποτε είδους ανασφάλεια. Η τιμή που σας έχει γίνει είναι αυτό που έχει σημασία, γι’ αυτό συγκεντρώστε όλη σας τη θετική ενέργεια στη μοναδική αυτή στιγμή!