fbpx Νέες τάσεις με αρχαιοελληνικά σανδάλια | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Νέες τάσεις με αρχαιοελληνικά σανδάλια

 

Τα σανδάλια με στιλ εμπνευσμένο από αρχαία Ελλάδα είναι το φετινό must have του καλοκαιριού. Αν δεν τα έχετε προσθέσει ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, τότε ίσως έχει έρθει η στιγμή, καθώς είναι ευκολοφόρετα, μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς, είναι ιδιαίτερα και μπορείτε να τα βρείτε σε προσιτές τιμές.

 

Μια πρώτη ιδέα για το πως να φορέσετε τα αρχαιοελληνικά σας σανδάλια είναι σορτς εμπριμέ με λάστιχο. Αν τα σανδάλια σας έχουν κορδόνια ή λουράκια που ανεβαίνουν ψηλά στη γάμπα σας, τότε θα μπορέσετε να τα αναδείξετε υπέροχα με μια φόρμα σόρτς και σε συνδυασμό με λαχούρ σχέδια θα δώσετε μια πιο χίπικη νότα στην εμφάνισή σας.

 

Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο ρομαντικό στιλ, τότε ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε τα αγαπημένα σας σανδάλια είναι με ένα δαντελένιο φορεματάκι. Σκεφτείτε το συνδυασμένο με πολύ απλά αξεσουάρ και με μαλλιά σε χαλαρή πλεξούδα κι έχετε έτοιμο το ιδανικό look.

 

Τα πέδιλα αυτά θα μπορούσατε να τα φορέσετε και σε μια βραδινή σας έξοδο. Πώς; Φορέστε τα με ένα φόρεμα σε διαφάνεια κοντό ή μακρύ και είστε έτοιμες να κλέψετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως μια μακριά διαφάνεια με τα εν λόγω πέδιλα να σας έκανε να μοιάζετε με αρχαία Ελληνίδα, οπότε αν θέλετε να το αποφύγετε, η κοντή διαφάνεια είναι η καλύτερη λύση.

 

Μια ακόμα πρόταση για να φορέσετε τα σανδάλια σας σε αρχαιοελληνικό στιλ είναι με φόρεμα καφτάνι μακρύ. Ειδικά αν τα σανδάλια σας δεν ανεβαίνουν ψηλά στο πόδι, τότε μια μάξι επιλογή είναι ιδανική. Φορέστε το καφτάνι και τα σανδάλια σας και αποκτήστε ένα μποέμ άνετο στιλ, που πολλές θα θέλουν να υιοθετήσουν.

 

 

Τα σανδάλια αυτά, όπως είπαμε, είναι στη μόδα και ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα τα βρίσκουμε σε αφθονία και μεγάλη ποικιλία. Το μυστικό για να ξεχωρίσετε είναι να τα συνδυάσετε με το ιδανικό ρούχο, που θα κολακεύσει το σώμα σας και σαν σύνολο θα απογειώσει το στιλ σας. Επιλέξτε το σωστό σανδάλι για σταθερά βήματα και το κατάλληλο ρούχο για να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση αυτό το καλοκαίρι!

Category: