fbpx Καλοκαιρινός hot συνδυασμός Άσπρο-Μαύρο | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Καλοκαιρινός hot συνδυασμός Άσπρο-Μαύρο

Το άσπρο-μαύρο είναι ένας συνδυασμός που θα φορεθεί πολύ και το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα εύκολο «πάντρεμα» ρούχων, οπότε όταν είναι και τάση, αυτό μας αρέσει πολύ, καθώς κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη! Σίγουρα δεν υπάρχει ντουλάπα χωρίς άσπρα, μαύρα ή ασπρόμαυρα ρούχα, άρα αυτομάτως οι επιλογές μας είναι πολλές, ειδικά αν τις διανθίσουμε με μερικά καινούρια κομμάτια.

 

Η μαρινιέρα είναι ένα κλασικό κομμάτι που συνδυάζει και τα δύο χρώματα. Ένα ριγέ μπλουζάκι σε άσπρο-μαύρο είναι ένα εύκολο ρούχο, που οι περισσότερες από εσάς έχετε ήδη, διαφορετικά αξίζει να το αποκτήσετε καθώς είναι πάντα στη μόδα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μπλουζάκι που να έχει ως βάση το ένα από τα δύο χρώματα και οι λεπτομέρειες να είναι στο άλλο χρώμα. Για παράδειγμα, θαυμάσια επιλογή αποτελεί ένα crop-top λευκού χρώματος, με μαύρες λεπτομέρειες που του δίνουν ιδιαίτερο στιλ.

 

Οι ζέστες επιβάλλουν να φορέσουμε σορτσάκι. Πέρα, λοιπόν, από το κλασικό τζιν σορτς, που όλες έχουμε και θα είναι πάντα στη μόδα, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα ασπρόμαυρο σορτς, με κάποιο ωραίο σχέδιο. Σε συνδυασμό με ένα πιο έντονο χρώμα από πάνω -σε περίπτωση που θέλουμε να σπάσουμε τη διχρωμία- θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αν το σορτς δεν είναι στις πρώτες επιλογές, τότε μια ζιπ-κιλότ αποτελεί μια καλή λύση για τις ζέστες. Μπορείτε να επιλέξετε μια μαύρη ζιπ-κιλότ κι από πάνω να φορέσετε τη μαρινιέρα σας ή να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο ή crop top. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα κομψό! Ήδη από πέρσι οι ολόσωμες φόρμες είναι τάση, αν δεν αποκτήσατε μια φόρμα πέρσι, μπορείτε να το κάνετε φέτος και, γιατί όχι, σε ασπρόμαυρο χρώμα. Πρόκειται για μια άκρως καλοκαιρινή επιλογή, που θα σας βολέψει πολύ.

 

Από την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι φούστες και τα φορέματα. Συνδυάστε μια λευκή φούστα σε άνετη γραμμή, είτε με ένα μαύρο δετό πουκαμισάκι, είτε με ένα απλό τοπ. Διαφορετικά αν θέλετε ένα ρούχο που συνδυάζει και τα δύο χρώματα, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα, σε κάποιο ανάλαφρο ύφασμα, όπως είναι η δαντέλα, έτσι ώστε να μη σας ζεσταίνει και να είναι όμορφο και κομψό.

 

Ό,τι κι αν επιτάσσει η μόδα, εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τι μας πηγαίνει και τι όχι και με τι νιώθουμε άνετα. Κι αυτός είναι ο γνώμονας με τον οποίο πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας, έτσι ώστε να φοράμε εμείς το ρούχο. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω τάση είναι σχετικά απλή κι έτσι ταιριάζει στις περισσότερες. Ας της δώσουμε, λοιπόν, μια ευκαιρία!