fbpx Η σωστή φούστα για κάθε σωματότυπο | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Η σωστή φούστα για κάθε σωματότυπο

Έχετε βαρεθεί να φοράτε συνεχώς παντελόνια; Είστε από τις γυναίκες που νιώθουν πως έχουν απομακρυνθεί από τη θηλυκή τους πλευρά; Ή μήπως αποφασίσατε απλά να ανανεώσετε της γκαρνταρόμπα σας και θέλετε να επιλέξετε κομμάτια, που ταιριάζουν στο σωματότυπό σας; Παρακάτω θα δείτε συμβουλές για το πως να διαλέξετε την κατάλληλη φούστα ανάλογα με τη φόρμα του σώματός σας.

 

Αν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν σωματότυπο Κλεψύδρα, δηλαδή καμπύλες επάνω- κάτω και μέση δαχτυλίδι, τότε η φούστα που σας ταιριάζει περισσότερο είναι η pencil. Μη νομίζετε ότι τέτοιου είδους φούστες «αγαπούν» τα πολύ λεπτά και επίπεδα σώματα, κάθε άλλο. Οι φούστες αυτές είναι ιδανικές για να κολακεύσουν τις καμπύλες σας και να εκτοξεύσουν την θηλυκότητά σας στα ύψη.

 

Αν το σώμα σας είναι τύπου Αχλάδι, δηλαδή το κάτω μέρος του σώματός σας είναι εμφανώς πιο τονισμένο από το επάνω, τότε η ιδανική επιλογή για εσάς είναι μια φούστα σε γραμμή άλφα. Το σχέδιο αυτό θα τονίσει τη λεπτή σας μέση χωρίς να δώσει περαιτέρω έμφαση στους γοφούς σας, φέρνοντας σε ισορροπία τις γραμμές του σώματός σας.

 

Για σιλουέτες τύπου Μήλο, όπου το επάνω μέρος του σώματος είναι πιο έντονο και τα πόδια πιο λεπτά, τότε η επιλογή μιας ψηλόμεσης φουστάς είναι η πιο σωστή. Επιλέγοντας αυτό το σχέδιο θα καταφέρετε να κρύψετε τυχόν επιπλέον κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, τονίζοντας το μπούστο, κάτω από το οποίο ξεκινά η φούστα, καθώς επίσης και τα πόδια σας.

 

Τέλος αν έχετε σωματότυπο Μπανάνα, δηλαδή αν το σώμα σας έχει το ίδιο πλάτος από τους ώμους ως τους γλουτούς, τότε θα μπορούσατε να φορέσετε φούστες σε στενή φόρμα. Αυτές οι φούστες θα εκμεταλλευτούν και την παραμικρή καμπύλη του σώματός σας, ενώ παράλληλα θα αναδείξουν τα πόδια σας.

 

Ο χώρος της μόδας προσφέρει πλέον πληθώρα επιλογών και έχει κάνει πολλά βήματα προόδου λαμβάνοντας υπόψη κάθε είδους σωματότυπο. Αυτό που μένει είναι να αγαπήσετε κι εσείς οι ίδιες το σώμα σας και να προσπαθήσετε να το αναδείξετε εκμεταλλευόμενη τα χαρίσματα με τα οποία σας έχει προικίσει η φύση σε συνδυασμό με τα κομμάτια-κλειδί που κυκλοφορούν στην αγορά. Αποθεώστε το στιλ σας και νιώστε πιο όμορφη από ποτέ κάνοντας επιλογές που σας ταιριάζουν!

 
Category: