fbpx Ζιπ κιλότ και πως να τη φορέσετε | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ζιπ κιλότ και πως να τη φορέσετε

Η ζιπ κιλότ πέρα από ένα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, είναι τάση και για τη φετινή Άνοιξη. Πρόκειται για ένα must-have κομμάτι, που το αγαπάμε και το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με ποικίλους τρόπους και να το βρείτε σε διάφορα χρώματα και στιλ. Η ζιπ κιλότ είναι το ιδανικό ρούχο για να τονίσετε τη μέση σας, να “καμουφλάρετε” την περιφέρεια και να δείξετε ψηλή και κομψή.

 

Ένας τρόπος να φορέσετε την zip culottes σας είναι με ένα crop-top, που είναι επίσης τάση, και θα αναδείξει τη σιλουέτα σας. Ένας όμορφος και λιτός συνδυασμός, που προτιμούν πολλές διασημότητες, είναι το black & white look με συνδυασμό αυτών των δύο κομματιών.

 

Ακόμα μια τάση είναι αυτή που θέλει τη μονοχρωμία στον συνδυασμό ζιπ κιλότ και μπλουζάκι, την οποία αν θέλετε να της δώσετε ένα boost μπορείτε να το κάνετε διαλέγοντας ένα τοπ που να έχει δαντέλα ή κάποιο άλλο ιδιαίτερο ύφασμα. Για να τονίσετε τη μέση σας, συστήνεται επίσης να φοράτε το μπλουζάκι ή το πουκάμισο σας μέσα από το παντελόνι, ωστόσο μη διστάσετε να φορέσετε τη ζιπ κιλότ σας με πιο φαρδύ μπλουζάκι από πάνω, καθώς το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα κομψό.

 

Οι πιο φαρδιές ζιπ κιλότ συνίστανται σε ψηλές γυναίκες, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες, οι οποίες  έτσι αποκτούν όγκο σε σημεία που είναι πιο “flat”, τονίζοντας παράλληλα την όμορφη μακρόστενη σιλουέτα τους. Ενδιαφέρον έχουν ακόμα και οι ολόσωμες ζιπ-κιλότ σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Ο ιδανικό συνδυασμός είναι να φορέσετε το κομμάτι αυτό με ψηλοτάκουνα παπούτσια, καθώς έτσι θα αναδείξετε την κορμοστασιά σας, καθώς επίσης και τις υπέροχες γάμπες και τους αστραγάλους σας.

 

Αυτή την Άνοιξη αλλά και το Καλοκαίρι, βάλτε αυτό το αέρινο ρούχο στην γκαρνταρόμπα σας, αγαπήστε το, εντάξτε το στο καθημερινό σας ντύσιμο και σίγουρα θα σας βγάλει “ασπροπρόσωπες” από το πρωί ως το βράδυ!