fbpx Ευκολοφόρετα μπλουζάκια για όλες τις ώρες. | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ευκολοφόρετα μπλουζάκια για όλες τις ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε αρκετά να περιοριστούμε σπίτι μας. Μπορεί να βγούμε το πρωί και να γυρίσουμε το βραδάκι. Έτσι λοιπόν θέλουμε ρούχα που να φοριούνται άνετα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και κάποια από αυτά να μπορέσουν να μας “υποστηρίξουν” ακόμα και για ένα ποτάκι.

 

Η πρώτη εύκολη επιλογή με την οποία μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας το πρωί είναι ένα λευκό μπλουζάκι με στάμπα σε χαρούμενα χρώματα και σχέδια. Το μπλουζάκι αυτό μπορεί να είναι βαμβακερό ή να έχει κάποια διαφάνεια, που θα του δώσει το κάτι παραπάνω για να το φορέσουμε μέχρι και στον απογευματινό μας καφέ ή σε χαλαρό ποτό σε κάποιο beach bar, όπου η εμφάνιση επιβάλλεται να μην είναι στιλιζαρισμένη. 

 

Ένα ακόμα ευκολοφόρετο κομμάτι που συνδυάζεται με τζιν σορτς, φούστα ή παντελόνι είναι μια μπλούζα με στάμπα, κρεπ, σε loose γραμμή. Αν το στιλ σας είναι πιο casual, τότε μπορείτε να τη φορέσετε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς είναι πολύ άνετη και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να σας χαρίσει ένα ιδιαίτερο στιλ. 

 

Ένα κλασικό κομμάτι αλλά λιγότερο casual, που μπορεί όμως να φορεθεί όλη την ημέρα, είναι ένα κοντό δαντελένιο τοπάκι σε φαρδιά γραμμή. Αυτό το τοπάκι μπορείτε να το φορέσετε με σορτς, με παντελόνι, μάξι φούστα, εμπριμέ ή μονόχρωμα. Ένα τέτοιο ρούχο μπορεί χωρίς αμφιβολία να φορεθεί και σε μια βραδινή σας έξοδο και να κλέψει τις εντυπώσεις. 

 

Αν αγαπάτε τη δαντέλα αλλά δεν νιώθετε άνετα με το τιραντάκι ή το κοντό τοπάκι, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε επίσης ένα κολλητό κρουαζέ μπλουζάκι με κοντό μανίκι που ναι μεν κάνει διαφάνεια αλλά στο μπούστο έχει επένδυση έτσι ώστε να νιώθετε πιο άνετα ακόμα και τις πρωινές ώρες. Σαν ρούχο μπορείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ να το φορέσετε και το βράδυ για ένα ποτό. 

 

Μια ακόμα κομψή επιλογή είναι η στράπλες ριχτή μπλούζα με έξω τους ώμους. Το ρούχο αυτό είναι αρκετά κλασάτο για να φορεθεί το πρωί στο γραφείο και άνετο για να συνεχίσετε με αυτό για ένα καφέ ή μια βραδινή έξοδο. Πρόκειται για ένα διαχρονικό, φινετσάτο κομμάτι που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη ντουλάπα της. 

 

Αυτά είναι μερικά από τα κομμάτια που μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε ή πως θα εξελιχθεί το πρόγραμμά σας. Πρόκειται για ρούχα “παντός καιρού”, πολλά από τα οποία υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σας και δεν ξέρετε πως να τα αξιοποιήσετε ή ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να τα αποκτήσετε, ώστε να σας λύσουν τα χέρια.

Category: