fbpx Για μια εργαζόμενη γυναίκα... | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Για μια εργαζόμενη γυναίκα...

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξυπνάμε το πρωί και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε για τη δουλειά. Όσο προετοιμασμένες κι αν είμαστε, πάντα θα υπάρχει εκείνη η στιγμή αμηχανίας, που τίποτα δε φαντάζει σωστό. Για να αποφύγουμε τέτοιες στιγμές, θα πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας κάποια key κομμάτια, που θα μπορούν πάντα να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

 

Ένα φορεματάκι μονόχρωμο σε άνετη γραμμή, λίγο πάνω από το γόνατο δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη ντουλάπα μας. Ένα τέτοιο φόρεμα θα πρέπει να είναι έχει σταθερό ύφασμα, έτσι ώστε να μη διαγράφει και το σχέδιο του θα μπορούσε να είναι απλό ή να έχει κάποιες ανάγλυφες λεπτομέρειες. Τα φορέματα αυτά είναι κομψά και σεμνά, όπως αρμόζει σε στιλ γραφείου.

 

Τα παντελόνια αποτελούν τον άλφα και το ωμέγα στα ντυσίματα γραφείου. Για παράδειγμα ένα κολλητό παντελόνι σε ίσια γραμμή μπορεί να φορεθεί άνετα με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο και ένα σακάκι από πάνω. Το σύνολο αυτό είναι αρκετά σοβαρό και μπορείτε να το εμπλουτίσετε με ένα μαντήλι, κάποιο ιδιαίτερο κόσμημα ή αξεσουάρ που θα δίνει μια επιπλέον πινελιά από την προσωπικότητά σας. Αν πάλι το κολλητό παντελόνι σας βάζει σε σκέψεις, τότε μπορείτε να φορέσετε ένα ψηλόμεσο σε ισόφαρδη γραμμή και να δείχνετε εξίσου κομψή.

 

Αν αυτές οι επιλογές σας φαίνονται κάπως συντηρητικές και η ατμόσφαιρα του γραφείου σας το επιτρέπει, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιες πιο χαλαρές επιλογές. Για παράδειγμα αντί για ένα “στημμένο” παντελόνι, θα μπορούσατε να φορέσετε μια παντελόνα εμπριμέ ή μονόχρωμη, η οποία με ένα μονόχρωμο τοπάκι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, σεμνή και άνετη για τις ώρες που περνάτε στο γραφείο. Άλλη επιλογή με παρόμοιο προσανατολισμό αποτελεί και η ολόσωμη φόρμα σε φαρδιά γραμμή, η οποία είναι άνετη και ταυτόχρονα καλυπτική, έτσι ώστε να μη νιώθετε άβολα στον εργασιακό σας χώρο. 

 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά ιδέες που θα μπορούσαν να καλύψουν διάφορα στιλ. Αν κάποια από τις παραπάνω προτάσεις σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα και σας ταιριάζει περισσότερο, τότε θα μπορούσατε να πάρετε περισσότερα ανάλογα κομμάτια, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα μέσα στα ρούχα σας και να μη φαντάζουν σαν μια “στολή εργασίας”. Άλλωστε στη δουλειά μας περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οπότε αξίζει να νιώθουμε άνετα και πάνω απ’ όλα ο εαυτός μας!

Category: