fbpx Ασυμμετρία: Hot τάση της Άνοιξης | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Ασυμμετρία: Hot τάση της Άνοιξης

Με το θερμόμετρο να αγγίζει και να ξεπερνά τους 30 βαθμούς, αντιλαμβανόμαστε ότι η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά. Έτσι, λοιπόν, με τη διάθεση ανεβασμένη, σκεφτόμαστε τι πινελιές μπορούμε να βάλουμε στο στιλ μας, έτσι ώστε να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο, όπως αρμόζει σε αυτή την εποχή του χρόνου. Αγαπημένη τάση πολλών fashion icons, Ελλάδας κι εξωτερικού, είναι οι ασυμμετρίες… παντού!

 

Μια ασύμμετρη, μπλουζίτσα με ελαφριά πλέξη, σε ανοιχτά χρώματα την οποία μπορείτε από μέσα να συνδυάσετε με ένα απλό τοπάκι, αποτελεί πρώτης τάξεως επιλογή για πιο casual εμφανίσεις. Μπορείτε να τη φορέσετε άνετα με ένα κολάν ή ένα skinny fit jean και τα αγαπημένα σας sneakers από κάτω και να είστε όμορφη και άνετη όλη την ημέρα.

 

Αν πάλι θέλετε να υιοθετήσετε ένα στιλ γραφείου, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια ασύμμετρη διαφάνεια, που δείχνει σίγουρα κομψή και μπορείτε να τη συνδυάσετε από κάτω με υφασμάτινο παντελόνι και γόβες.

 

Ένα αμάνικο τοπ στο ύψος της μέσης, με παιχνιδιάρικα μοτίβα, αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε ποικιλοτρόπως. Με ένα υφασμάτινο παντελόνι θα παρέπεμπε σε casual chic, που είναι ιδανικό για μια casual Friday στο γραφείο, ενώ με ένα σορτς ή μια mini φούστα, θα μπορούσατε να βγείτε για καφέ ή ποτό. Ένα τέτοιο κομμάτι, που μπορεί να μας “εξυπηρετήσει” σε διάφορες περιστάσεις και να μας βγάλει ασπροπρόσωπες, είναι must have!!

 

Φυσικά, η ασυμμετρία δεν είναι αποκλειστικό “προνόμιο” στα μπλουζάκια, καθώς υπάρχουν πολλές όμορφες φούστες, σε όλα τα μήκη, που έχουν ασυμμετρίες και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις, τότε μπορείτε να φορέσετε μια φούστα maxi πίσω και μπροστά λίγο πάνω από το γόνατο, συνδυασμένη με ένα απλό crop top, το οποίο είναι στη μόδα και το προτιμούμε απλό καθώς τα βλέμματα θα κλέψει η φούστα. Μια τέτοια εμφάνιση, απαιτεί ειδική περίσταση ή κάποια βραδινή έξοδο, που θέλει να είστε ιδιαίτερα κομψή.

 

Βάλτε τις ασυμμετρίες στην γκαρνταρόμπα σας και δώστε στο στιλ σας μια πιο fun διάθεση. Ακόμα και οι γυναίκες που υιοθετούν πιο συντηρητικές εμφανίσεις, μπορούν σίγουρα να βρουν ένα κομμάτι που να τους ταιριάζει και να ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα. Η βιομηχανία της μόδας έχει φροντίσει οι επιλογές να είναι πολλές και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες, οπότε τώρα που ο καιρός το επιτρέπει κάντε τη βόλτα σας και βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει!