fbpx Άκρως θηλυκό φθινόπωρο | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Άκρως θηλυκό φθινόπωρο

Μπορεί να φθινοπώριασε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε τη διάθεσή μας να πέσει και τη ντουλάπα μας να γεμίσει μόνο από χαχόλικα και διόλου θηλυκά ρούχα. Μπορεί να έχουμε ταυτίσει τα καλοκαιρινά μας ρούχα με την τόνωση της θηλυκότητάς μας αλλά υπάρχουν κάποια χειμερινά κομμάτια γεμάτα κομψότητα και χάρη που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καλοκαιρινά.

 

Για αρχή υπάρχουν τα υπέροχα κορμάκια, που λόγω ζέστης μπορεί να τα αποχωριστήκαμε, όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν δυναμικά στη ντουλάπα μας. Όταν λέμε κορμάκια εννοούμε από λιτά κι απέρριτα, μέχρι κορμάκια με διαφάνειες και δαντέλα, που αξίζει να βάλουμε στη ντουλάπα μας γιατί είναι υπέροχα και διαχρονικά.

 

Τη δαντέλα φυσικά την αγαπάμε σε όλες τις εκφάνσεις της, τα σχέδια και τα χρώματα. Επιβάλλεται να έχουμε στη ντουλάπα μας τουλάχιστον ένα κομμάτι με δαντέλα. Αν λοιπόν δεν είναι του γούστου σας ένα δαντελένιο κορμάκι, όπως προαναφέραμε, αξίζει να έχετε μια απλή μονόχρωμη μπλούζα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Ένα τέτοιο κομμάτι συνδυάζεται εύκολα με μία φούστα, ένα υφασμάτινο ακόμα κι ένα τζιν παντελόνι και μπορεί εύκολα να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ σας.

 

Ιδιαίτερα θηλυκά και κολακευτικά είναι και τα ρούχα από δέρμα ή δερματίνη. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές είτε σε μπλούζες με εφαρμοστή γραμμή είτε σε λίγο πιο άνετη, έτσι ώστε να νιώθετε κι εσείς πιο ελεύθερες όταν τις φοράτε.

 

Ένα ακόμα ύφασμα ταυτισμένο με την κομψότητα και τη θηλυκότητα είναι και το σατέν. Μια σατέν μπλούζα σε άνετη γραμμή μπορεί να φορεθεί εύκολα μέσα από μια pencil φούστα και να σας προσδώσει ένα άκρως επαγγελματικό look ή ακόμα θα μπορούσατε να τη φορέσετε άνετα σε μια βραδινή σας έξοδο, με μια φούστα εντυπωσιακή σε άλφα γραμμή.

 

Ελπίζουμε οι προτάσεις αυτές να σας έφτιαξαν λίγο τη διάθεση και να σας βοήθησαν να δείτε το φθινόπωρο και στη συνέχεια τον χειμώνα με μια άλλη ματιά. Οι προτάσεις της μόδας είναι αμέτρητες αρκεί να υπάρχει γούστο και φαντασία. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε ιδέες και να υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με αγάπη και σεβασμό προς τη γυναίκα.

Category: