fbpx Follow their Style VOL.8 | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Follow their Style VOL.8

Το σημερινό Follow their Style είναι αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη, πολυφορεμένη και κλασική πλέον μαρινιέρα και συγκεκριμένα στα φορέματα με ρίγες. Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα χρώματα και κοψίματα, από άνετα και καθημερινά μέχει πιο ιδιαίτερα. Προφανώς, τα φορέματα με ρίγες δε θα μπορούσαν παρά να τα τιμήσουν και οι celebrities του εξωτερικού.

 

Ξεκινάμε με το μακρύ φόρεμα με ρίγες, που φοράει η Kim Kardashian. Πρόκειται για ένα μακρύ, εφαρμοστό φόρεμα, με φαρδιά ράντα, το οποίο συνδυάζει με σανδάλια και μια μεγάλη μαύρη τσάντα. Πρόκειται για ένα καθημερινό ντύσιμο, με το οποίο μπορεί μια γυναίκα να βγει για ψώνια ή για καφέ και να νιώθει πολύ άνετα. Αν μάλιστα έχει ένα άνοιγμα ή κάποια άλλη λεπτομέρεια μπορεί να δείξει αρκετά ιδιαίτερο.

 

Στην άλλη φωτογραφία βλέπουμε τη Stephanie Pratt με ένα κοντό φόρεμα με ρίγες και κοντά μανίκια. Όπως βλέπουμε κι από τη φωτογραφία, το έχει φορέσει σε κάποια εκδήλωση, συνεπώς αν έχετε κι εσείς ένα τέτοιο φόρεμα, με τα κατάλληλα παπούτσια και ένα διακριτικό κόσμημα, μπορείτε να το φορέσετε άνετα στην βραδινή σας έξοδο.

 

Και τα δύο φορέματα, μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να τα αποκτήσετε. Όπως έχουμε ξαναπεί δε χρειάζεται να είναι ακριβώς ίδια, καθώς σκοπός δεν είναι να αντιγράψουμε μια εμφάνιση αλλά να εμπνευστούμε από ένα στιλ. Έτσι λοιπόν προτιμούμε ρούχα που μπορεί να μοιάζουν με κάποια που έχουμε δει να φοριούνται από διασημότητες, ωστόσο έχουν τη δική τους λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!