fbpx Follow their Style VOL.7 | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Follow their Style VOL.7

Η αγαπημένη σας στήλη επέστρεψε με ανοιξιάτικη διάθεση. Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία της Jessica Alba με μια πολύ ρομαντική δημιουργία. Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα, το οποίο σταματάει στο ύψος του γονάτου και έχει γραμμή Cinderella. Η Jessica Alba συνδυάζει πολύ κομψά το look με μια μικρή μαύρη τσάντα και μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια.

 

Το λευκό είναι φυσικά και αυτή τη σεζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι, πολύ στη μόδα, όσο για τη δαντέλα δε χωράει αμφιβολία. Μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε ένα ανάλογο λευκό φόρεμα, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με μια ζώνη στη μέση και αξεσουάρ στους τόνους της ζώνης. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, για να παρευρεθείτε σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση, όπως γάμος ή βαφτίσια, ή ακόμα και για μια βραδινή έξοδο ή ένα γκαλά.

 

Ποιός είπε ότι η λάμψη και η κομψότητα πρέπει να κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ; Εμείς είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε ποιοτικά ρούχα και όμορφα σχέδια σε προσιτές τιμές. Φορέστε τα και δεν θα έχετε τίποτα να ζηλέψετε από το στιλ των αγαπημένων σας σταρ!