fbpx Follow their Style VOL.6 | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Follow their Style VOL.6

Ποιος είπε ότι η πολυτέλεια πρέπει να είναι απρόσιτη; Μπορεί οι επιλογές που κάνουν οι διάσημοι, για να παρευρεθούν σε εκδηλώσεις, να κλέβουν τις εντυπώσεις και να τραβούν τα φλας των φωτογράφων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να βρούμε κι εμείς ανάλογες δημιουργίες, σε πολύ πιο προσιτές τιμές.

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ένα πολύ chic μαύρο φόρεμα, εφαρμοστό, με διαφάνεια στο μπούστο, το οποίο αγκαλιάζει το κορμί της Jennifer Lopez αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

 

Η δημιουργία δια χειρός L'Wren Scott με το γιακαδάκι στο λαιμό, μπορεί να κοστίζει μια μικρή περιουσία. Αυτό όμως δε χρειάζεται να σας απασχολεί, καθώς μπορείτε να φορέσετε ένα αντίστοιχο μαύρο φόρεμα εφαρμοστό, με διαφάνεια στο μπούστο, που φτάνει ως το γόνατο, το οποίο έχει λίγο διαφορετική λαιμόκοψη.

 

Όπως έχουμε ξαναπεί, το σημαντικό δεν είναι να αντιγράφουμε κατά γράμμα το στιλ των διασιμοτήτων αλλά να παίρνουμε ιδέες και να τις προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στιλ και φυσικά στις δυνατότητές μας. Αποκτήστε κι εσείς ένα little black dress πολλών αστέρων και μαγνητείστε τα βλέμματα!