fbpx Follow their Style VOL.5 | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Follow their Style VOL.5

Η Eva Longoria είναι μια γυναίκα με υπέροχες καμπύλες. Φοράει κάθε είδους φόρεμα, από το πιο απλό και καθημερινό μέχρι το πιο περίτεχνο βραδινό και το κάνει πάντα με στιλ. Στις παραπάνω φωτογραφίες τη βλέπουμε στην καθημερινότητά της και στο κόκκινο χαλί. Ας δούμε τις επιλογές της και πως μπορούμε να έρθουμε κοντά στο δικό της στιλ.

 

Στην πρώτη φωτογραφία φοράει ένα απλό μονόχρωμο κολλητό φόρεμα, με μακριά μανίκια, το οποίο συνδυάζει πολύ όμορφα με μια μεγάλη τσάντα με ζωηρά χρώματα.  Είναι  μια πολύ ασφαλής επιλογή, άνετη για τις καθημερινές δουλειές, που κολακεύει πολύ όμορφα τις καμπύλες του σώματος. Πραγματικά πρόκειται για μια εμφάνιση που εύκολα θα μπορούσατε να υιοθετήσετε, καθώς στις περισσότερες ντουλάπες υπάρχει ένα μονόχρωμο ελαστικό φόρεμα.

 

Στη δεύτερη εμφάνισή της η Eva Longoria φοράει ένα μαύρο φόρεμα αμάνικο με δίχτυ στο ύψος των ώμων, που φτάνει μέχρι το γόνατο. Το έχει συνδυάσει όμορφα με μια ασπρόμαυρη τσάντα φάκελο και μαύρες γόβες. Μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε ένα παρόμοιο μαύρο φόρεμα με κοντά μανίκια και τούλι σε ρόμβους πάνω από τους ώμους, κολλητό και λίγο πάνω από το γόνατο.

 

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν χρειάζεται να βρείτε ακριβώς αυτό που βλέπετε να φορούν οι διασημότητες αλλά παρόμοια ρούχα, προσεγμένα που είναι εμπνευσμένα από το δικό τους στιλ. Βάλτε τις δικιές σας πινελιές και φτιάξτε ένα στιλ… πολλών αστέρων!