fbpx Follow Their Style Vol.4 | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Follow Their Style Vol.4

 

 

 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ένα είναι το σίγουρο, ότι το “little black dress” θα είναι πάντα στη μόδα. Δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους με ένα μαύρο φόρεμα. Ωστόσο πάντα οι σχεδιαστές  θα μας εκπλήσσουν με νέες ιδέες, έτσι ώστε να μη βαρεθούμε ούτε για μια στιγμή την κλασική αυτή επιλογή.

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τη Megan Fox, η οποία φοράει ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στο μπούστο και εφαρμοστό κόψιμο. Παρά το γεγονός ότι έχει ένα τολμηρό ντεκολτέ, δεν είναι καθόλου προκλητικό και “φτηνό”, αντιθέτως είναι μια ιδιαίτερα κομψή επιλογή.

 

Μπορείτε κι εσείς να φορέσετε ένα αντίστοιχο φόρεμα και ειδικά τώρα εν όψει εορτών, θα κάνετε μια εμφάνιση πολύ εντυπωσιακή και φινετσάτη. Η λογική είναι ίδια, μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με λεπτομέρειες από τούλι σε μπούστο και πλάτη. Συνδυάστε το φόρεμα αυτό με ψηλοτάκουνες, μαύρες γόβες και δεν θα έχετε τίποτα να ζηλέψετε από τις διάσημες κυρίες που το φοράνε.

 

Ακολουθείστε το στιλ τον stars που θαυμάζετε βάζοντας πάντα τη δική σας πινελιά, έτσι ώστε να μπορείτε να το υποστηρίξετε 100%. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, μπορείτε να κάνετε αντίστοιχη εμφάνιση με της Megan Fox δίνοντας μόλις…59 ευρώ!