fbpx Follow Their Style #2 | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Follow Their Style #2

Το Follow their style by Bellino επέστρεψε. Το να παρακολουθεί κανείς τη μόδα επί μονίμου βάσεως είναι αρκετά δύσκολο, για τον λόγο αυτό μέσα από αυτή τη στήλη επιδιώκουμε μέσω των stars να παίρνουμε διδάγματα και να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε στο στιλ μας τα θετικά στοιχεία που εκείνοι λανσάρουν μέσα από την εικόνα τους.

 

Αυτή τη φορά το μάθημα έχει να κάνει με το δερμάτινο παντελόνι. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ενώ διαθέτουν και θέλουν να φορούν πιο συχνά το δερμάτινο παντελόνι τους, νιώθουν ότι ίσως να είναι κάπως too much και το τολμούν κυρίως στις βραδινές εξόδους.  Η Cameron Diaz το έχει φορέσει με ένα τρόπο, που δε μοιάζει καθόλου επιτηδευμένος και θα μπορούσε μια γυναίκα να το φορέσει ακόμα και στο γραφείο.

 

Πάρτε λοιπόν το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι, φορέστε το με ένα απλό μονόχρωμο πουλοβεράκι από αυτά που κάθε μία έχει στη ντουλάπα της και συνδυάστε το με μια nude γόβα. Έτσι θα έχετε ένα πολύ όμορφο και ισορροπημένο look, που πολλές θα ζήλευαν και θα έχετε καταφέρει να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι σας με έναν τρόπο που δεν βγάζει μάτι..!

 

Μην ξεχνάτε, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα πολύ φινετσάτο στιλ, που συχνά- πυκνά βλέπετε να λανσάρουν οι διασημότητες.Αυτό που χρειάζεται είναι να έχετε κάποια κομμάτια-κλειδί, καλό μάτι για να τα συνδυάζετε και να διαβάζετε που και που τη στήλη μας ;)