fbpx All About Leather | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

All About Leather

Το δέρμα ήταν, είναι και θα είναι μια διαχρονική αξία. Υπάρχουν περίοδοι που είναι ό,τι πιο hot στη μόδα κι άλλες λιγότερο, πάντα όμως αξίζει να έχουμε έστω ένα κομμάτι στη ντουλάπα μας. Το 2016 σύμφωνα με όσα μας έχουν δείξει μεγάλοι οίκοι το δέρμα θα φορεθεί σε όλες του τις εκφάνσεις, ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ. Αν θέλετε να πετύχετε ένα δυναμικό, rock στιλ, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε κάποια κομμάτια, που σε συνδυασμό με τα ρούχα που ήδη έχετε θα συμπληρώσουν το στιλ σας.

 

Ένα ρούχο που σίγουρα θα μπορούσατε να ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας είναι ένα δερμάτινο κολάν, που μπορεί να φορεθεί με πλήθος ρούχων, από πουκάμισα μέχρι απλά t-shirt ή και πιο ιδιαίτερα τοπάκια, με γόβες ή αθλητικά.

 

Ένα ακόμα ευκολοφόρετο ρούχο είναι ένα δερμάτινο τοπ. Το εν λόγω ρούχο μπορείτε να το φορέσετε με ένα τζιν παντελόνι ή με φούστα. Αν είναι σε άνετη γραμμή, οι επιλογές σας είναι περισσότερες και θα το φορέσετε πιο εύκολα απ’ ότι ένα κολλητό.To δέρμα είναι αρκετά συνυφασμένο με τη δυναμικότητα, οπότε είναι πολύ σημαντικό εσείς να νιώθετε άνετα μέσα στο ρούχο που έχετε επιλέξει, έτσι ώστε να μπορείτε να το υποστηρίξετε. Σίγουρα το δέρμα είναι ένα πιο απαιτητικό ύφασμα, ωστόσο, όπως είπαμε, είναι στη μόδα και οι επιλογές είναι πολλές, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό σας.

 

Μια δερμάτινη φούστα προσδίδει θηλυκότητα και είναι ένα άκρως εντυπωσιακό κομμάτι αν φορεθεί σωστά. Κι εδώ τα σχέδια είναι πολλά, από midi σε ίσια γραμμή, μέχρι mini κλος ή καπιτονέ, που αναδυκνείουν τα πόδια και τη σιλουέτα σας. Παλιότερα έχουμε μιλήσει για το πως να διαλέξετε φούστα ανάλογα με τον σωματότυπό σας, η επιλογή είναι δική σας. Σε κάθε περίπτωση, αν συμπληρώσετε το στιλ σωστά και χωρίς υπερβολές, μπορείτε να φορέσετε τη δερμάτινη φούστα σας από το πρωί στη δουλειά, μέχρι τη βραδινή σας έξοδο.

 

Αν πάλι το αμιγώς δερμάτινα ρούχα σας προβληματίζουν, μπορείτε να μπείτε σιγά σιγά στη φιλοσοφία τους, φορώντας κομμάτια που απλά έχουν κάποιες δερμάτινες λεπτομέρειες. Και σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές είναι πολλές είτε μιλάμε για μπλούζες, είτε για παντελόνια και φορέματα.

 

Όπως έχουμε πει η μόδα δεν είναι για να την ακολουθούμε τυφλά. Σημασία έχει να μπορούμε να δούμε τι μας ταιριάζει μέσα στις υπάρχουσες προτάσεις, να υιοθετήσουμε κάποια από τα «προστάγματά» της στο στιλ μας και να τα κάνουνε δικά μας... Η μόδα είναι μια πηγή έμπνευσης, που μπορεί να μας ομορφύνει την καθημερινότητα κι εμείς οι δημιουργοί ρούχων αξίζει να την θέτουμε στην υπηρεσία της γυναίκας και των αναγκών της.

 
Category: