fbpx 5+ τρόποι για να φορέσετε το t-shirt σας | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

5+ τρόποι για να φορέσετε το t-shirt σας

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του Νοέμβρη, όμως ο καιρός κάνει ακόμα τα τερτίπια του και όσοι εξαφανίσαμε εντελώς τα καλοκαιρινά, έχουμε ήδη αρχίσει να τραβάμε τα t-shirts από τις κρυμμένες στίβες γιατί ο υδράργυρος αγγίζει τους 25 βαθμούς κελσίου.

 

Πως όμως μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα χειμωνιάτικα ή τα φθινοπωρινά μας ρούχα;

 

Μία πολύ μοντέρνα λύση για  να φορέσετε το αγαπημένο σας t-shirt είναι με μια κοντή φούστα με κρόσσια, η οποία θα φορεθεί πολύ φέτος. Τολμήστε το και είναι σίγουρο ότι θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

 

Αν δεν είστε fan της φούστας με κρόσια, τότε μπορείτε να φορέσετε το t-shirt σας με μια δερμάτινη καπιτονέ φούστα, η οποία είναι επίσης πολύ στιλάτη. Δοκιμάστε να φορέσετε τα δυο αυτά κομμάτια ακόμα και με snickers, για μια πιο stylish εμφάνιση.

 

Το αγαπημένο σας t-shirt μπορείτε φυσικά να το φορέσετε με το εξίσου αγαπημένο σας τζιν παντελόνι ή με ένα κολαν δερματίνη. Θα ήταν πολύ όμορφο αν διανθίζατε την εμφάνισή σας φορώντας ένα εντυπωσιακό statement κολιέ, το οποίο θα έδινε το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας.

 

Φυσικά, το γεγονός ότι η θερμοκρασία είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε και κάτι από πάνω. Μια ιδέα είναι να φορέσετε το κοντομάνικό σας με μια ασύμμετρη ζακέτα κι ένα φουλάρι στο λαιμό ή αν έχετε όρεξη να παίξετε με το στιλ σας, θα μπορούσατε κάλλιστα να δοκιμάσετε και με μια ζακέτα με κρόσσια.

 

Οι ιδέες για να φορέσετε το αγαπημένο σας t-shirt είναι πολλές και οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε, ακόμα περισσότεροι. Χαρείτε τις τελευταίες, ενδεχομένως, ζεστές ακτίνες του ήλιου με στιλ!

Category: