fbpx 5 Καλοκαιρινές Τάσεις | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

5 Καλοκαιρινές Τάσεις

Μπορεί τυπικά να βρισκόμαστε στην Άνοιξη, ωστόσο τα πρώτα 30άρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι εμείς δε μπορούμε παρά να ταξιδεύουμε ήδη νοερά στο καλοκαίρι. Η αγαπημένη εποχή πολλών καταφθάνει και εμείς σας έχουμε τις 5 πιο hot τάσεις του καλοκαιριού, για να είστε πάντα στη μόδα!

 

Έξω οι ώμοι!

Η μόδα το φετινό καλοκαίρι θέλει μπλούζες με τους ώμους έξω. Οι ώμοι και το η κλείδα μιας γυναίκας μπορεί να είναι δύο ιδιαίτερα κολακευτικά σημεία επάνω σε μια γυναίκα. Φέτος, με την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν θα μπορέσετε να αναδείξετε αυτά τα σημεία φορώντας μπλούζες με τους ώμους έξω σε απλά και πιο ιδιαίτερα υφάσματα, με prints ή μονόχρωμες, διαφάνειες ή και πιο casual επιλογές.

 

 

Τουνίκ, κιμονό, καφτάνια

Τα τρία αυτά ρούχα ανήκουν στη “συνωμοταξία” των ρούχων με τα οποία μπορούμε να επιτύχουμε ένα πιο ethnic look. Αποκτήστε κι εσείς ένα τουνίκ, που θα σας βοηθήσει να δώσετε μια πιο ενδιαφέρουσα πινελιά στον ενδυματολογικό σας συνδυασμό. Η πιο ρομαντική διάθεση, που κοιτά πίσω μερικές δεκαετίες, είναι αγαπημένη τάση φέτος και με τέτοια ρούχα θα την επιτύχετε στο έπακρο.

 

 

Βολάν σε μπλούζες, φορέματα και, γιατί όχι, φούστες!

Ενδεχομένως ο λόγος που τα βολάν θα φορεθούν πολύ φέτος, να είναι αυτή η ρομαντική διάθεση που λέγαμε. Τολμήστε, λοιπόν, να επιλέξετε μπλούζες με βολάν, φορέματα ή φούστες. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι με το βολάν, αν φορεθεί σωστά, μπορείτε τόσο να κρύψετε λεπτομέρειες στο σώμα σας που δε σας αρέσουν, όσο και να δώσετε όγκο εκεί που θα θέλατε να έχετε. Βρείτε το ρούχο που σας ταιριάζει και εντάξτε τα βολάν στην γκαρνταρόμπα σας!

 

 

Έντονα χρωματιστά prints, το απόλυτο must.

Τα ανοιχτά και ζωντανά χρώματα είναι κύριο χαρακτηριστικό του καλοκαιριού, φέτος όμως τολμήστε να φορέσετε εμπριμέ ρούχα και φορέματα με έντονα χρωματιστά prints. Όσο πιο έντονα τόσο πιο καλά. Βγείτε λίγο από το comfort zone σας και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση!

 

 

Διαφάνειες παντού!

Οι διαφάνειες παραπέμπουν στο καλοκαίρι. Είναι αυτά τα αέρινα ρούχα, τα ανάλαφρα φορέματα, που αγαπάμε να φοράμε, γιατί μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και να μη ζεσταινόμαστε. Τις διαφάνειες τις αγαπάμε σε μπλούζες, σε mini ή maxi φορέματα, ακόμα και σε παντελόνες. Φέτος, οι επιλογές σας θα είναι πολλές καθώς οι διαφάνειες αποτελούν τάση. Βρείτε κι εσείς το αγαπημένο σας κομμάτι και το πιο πιθανό είναι να μη το βγάζετε από πάνω σας αυτό το καλοκαίρι.

 

Οι προτάσεις και φέτος είναι πολλές, διαφορετικές και καλύπτουν το στιλ κάθε γυναίκας. Το σημαντικό, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι να φοράμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και μας ταιριάζουν. Ωστόσο, είναι σίγουρα καλό να δοκιμάζουμε και καινούρια πράγματα, έτσι ώστε να διανθίζουμε το στιλ μας και να ανανεωνόμαστε!