fbpx 5 εμφανίσεις για τη βραδιά της Ανάστασης | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

5 εμφανίσεις για τη βραδιά της Ανάστασης

Μεγάλη Πέμπτη και μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από την Ανάσταση. Η ημέρα αυτή μας γεμίζει χαρά μέσα από το μήνυμα που περνάει και γι’ αυτό οι περισσότεροι φροντίζουμε να την γιορτάζουμε με την καρδιά μας, ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετοί βρίσκονται ήδη στον τόπο καταγωγής τους, άλλοι έχουν πάει ταξίδι κάπου αλλού και μερικοί έχουν παραμείνει στο κλεινόν άστυ. Όπου κι αν είστε, πάρτε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να φορέστε τη βραδιά της Ανάστασης, ειδικά αν μετά την εκκλησία θα συνεχίσετε κάπου εορταστικά!

 

Μια πρώτη επιλογή θα ήταν ένα φόρεμα μαρινιέρα λίγο πάνω από το γόνατο. Πρώτον, η μαρινιέρα είναι αρκετά επίκαιρη τώρα και δεύτερον δε θα σας δυσκολέψει να τη συνδυάσετε. Το καλό είναι επίσης ότι το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε τόσο με πέδιλα, όσο και με καλσόν και γόβες. Συνεπώς, αν εκεί που είστε έχει δροσούλα, μη το σκεφθείτε και πολύ!

 

Αν θέλετε να βάλετε φόρεμα, μπορείτε να επιλέξετε κάτι maxi. Ένα maxi φόρεμα εμπριμέ chiffon διαφάνεια, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομψό φόρεμα, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα δερμάτινο μαύρο jacket για να του δώσετε μια πιο ροκ διάθεση, αν το επιθυμείτε.

 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να βάλετε φόρεμα αλλά βαριέστε να σκέφτεστε τους περίπλοκους συνδυασμούς, μπορείτε απλά να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα σε άνετη γραμμή, που με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ κι ένα σακάκι, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής στο άψε σβήσε!

 

Μια ακόμα εναλλακτική είναι να φορέσετε ένα ελαστικό υφασμάτινο παντελόνι λίγο πάνω από τον αστράγαλο και να το συνδυάσετε όμορφα και απλά με μια μαρινιέρα από πάνω κι ένα ωραίο μεσάτο σακάκι. Κρατήστε μια τσάντα φάκελο, φορέστε και τις γόβες σας και είστε έτοιμη να πάτε στην εκκλησία κι όπου αλλού επιθυμείτε μετά.

 

Στην ίδια λογική μπορείτε να φορέσετε ένα μακρύ ισόφαρδο παντελόνι, που θα σας δώσει ύψος, με ένα κομψό τοπ από δαντέλα με δύο layers. Βάλτε και δυο λευκές πέρλες στα αυτιά και θα δείχνετε πραγματικά κομψή, όπου κι αν βρίσκεστε!

 

Όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε, αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Είτε με φίλους είτε με οικογένεια, στην Αθήνα, την επαρχία ή το εξωτερικό, όπου κι αν βρεθείτε το φετινό Πάσχα, εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα, με υγεία, αγάπη κι ευτυχία!