fbpx Εκπτώσεις κι έξυπνες αγορές! | Bellino
 

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 25,00 € σε όλη την Ελλάδα.

Εκπτώσεις κι έξυπνες αγορές!

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για δύο λόγους: πρώτον γιατί μπορούμε σε πολύ συμφέρουσες τιμές να αγοράσουμε κάποιο κομμάτι-κλειδί που λείπει από την γκαρνταρόμπα μας και θα βγάλει τα λεφτά του, όπως λέμε. Δεύτερον γιατί σε αυτή την περίοδο μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιο ρούχο ιδιαίτερο, που είναι λίγο έξω από το στιλ μας και δεν θα το αγοράζαμε εύκολα, όντας όμως σε συμφέρουσα τιμή, μπορούμε να το αποκτήσουμε και να δώσουμε ένα ενδιαφέρον άγγιγμα στο ντύσιμό μας. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια ρούχα που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες, για να πάρουμε ιδέες!

 

Ξεκινάμε από το πάνω μέρος του σώματος και συγκεκριμένα από τις μπλούζες. Ένα ρούχο που σίγουρα θα φορέσουμε πολύ, είναι διαχρονικό και αξίζει να το έχουμε στη ντουλάπα μας είναι μια μπλούζα-μαρινιέρα. Αυτό το ρούχο συνδυάζεται με τα πάντα! Μπορεί να φορεθεί με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι, με σορτς ακόμα και με φούστα. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μάλιστα, μπορούμε να δώσουμε ένα πιο glamorous άγγιγμα σε μια μαρινιέρα, ειδικά αν συνδυάσουμε τη μπλούζα με ένα λευκό παντελόνι και χρυσά σκουλαρίκια ή άλλο κόσμημα.

 

Επόμενο κομμάτι-κλειδί είναι ένα υφασμάτινο μαύρο παντελόνι ισόφαρδο. Το συγκεκριμένο ρούχο μπορούμε να το φορέσουμε τόσο το καλοκαίρι, όσο και το φθινόπωρο. Είναι κλασικό κομμάτι και μπορούμε να το βάλουμε άνετα στο γραφείο ή και στη βραδινή μας έξοδο, με ψηλά πέδιλα και ένα crop top μπλουζάκι. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό και εύκολο ρούχο, που αξίζει να το αποκτήσουμε την περίοδο των εκπτώσεων!

 

Τώρα, πάμε στα λίγο πιο ιδιαίτερα ρούχα που είτε δεν τα έχουμε αλλά θα θέλαμε να τα αποκτήσουμε, είτε είναι λίγο έξω από το στιλ μας. Ένα κομμάτι, που αξίζει να μπει στη ντουλάπα μας είναι η ολόσωμη φόρμα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κομψή επιλογή, που θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μπορούμε να τη φορέσουμε από το γραφείο, μέχρι την έξοδο, ακόμα και σε έναν γάμο ή βάπτιση. Ειδικά στις περιόδους που μας πιάνει η αναποφασιστικότητα για τον ιδανικό συνδυασμό ρούχων, η ολόσωμη φόρα, όπως και ένα φόρεμα, είναι η ιδανική επιλογή.

 

Μιλώντας για φόρεμα, η επόμενη πρόταση είναι να αποκτήσετε ένα φόρεμα σε πιο έντονα χρώματα, όπως το κοραλλί. Μπορεί να μην έχετε συνηθίσει τα έντονα χρώματα, όμως ειδικά τώρα που έχετε πάρει λίγο χρώμα, αξίζει να φορέσετε κάτι πιο έντονο, καθώς η αντίθεση θα σας φωτίσει. Μη φοβηθείτε, λοιπόν, ένα φορεματάκι σε τέτοιες αποχρώσεις, καθώς τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το αποκτήσετε!

 

Η τελευταία πρόταση είναι επίσης λίγο ιδιαίτερη. Στις φετινές εκπτώσεις θα μπορούσατε, λοιπόν, να αποκτήσετε μια μάξι φούστα με φλοράλ σχέδια. Πρόκειται για μια μπόχο επιλογή, η οποία μπορεί να προβληματίζει πολλές γυναίκες για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι αρκετές γυναίκες «φοβούνται» τις μακριές φούστες, ενώ κάποιες είναι σκεπτικές με τα έντονα print. Ωστόσο, όταν η ισορροπία σε ένα ρούχο και κατ’ επέκταση σε ένα στιλ είναι σωστή, τότε το συγκεκριμένο look είναι αξεπέραστο. Φορέστε, λοιπόν, τη μάξι φούστα σας με ένα μονόχρωμο απλό τοπ και σανδάλια flat ή και ψηλά, ανάλογα την περίσταση, και θα δείτε τον εαυτό σας ανανεωμένο και μέσα στη μόδα!

 

Αν ακόμα δεν το έχετε κάνει, αξίζει ίσως στις φετινές εκπτώσεις να δείτε τον εαυτό σας λίγο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως! Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές αλλά βάλτε στη ντουλάπα σας και ρούχα που είναι «διαχρονικές αξίες», κάνοντας συμφέρουσες αγορές! Η περίοδος των εκπτώσεων μόλις ξεκίνησε αλλά μπείτε γρήγορα στο παιχνίδι, για να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος επιλογών γίνεται.